Négy nap után élve került elő egy túrázó a kaliforniai vadonból

Sheryl Powell, USA, Sheriff, Inyo megye
Vágólapra másolva!
Négy nappal az eltűnése után élve találtak meg egy hatvan éves nőt Kaliforniában. Sheryl Powell gyakorlott túrázó, nappal haladt, hogy elkerülje a kiszáradást.
Vágólapra másolva!

Négy nappal az eltűnése után élve találtak meg egy túrázót Kaliforniában - írja a Fox News. Sheryl Powell még pénteken tűnt el az állam keleti részén fekvő Inyo megyében.

A 60 éves, gyakorlott túrázónak számító Sheryl péntek délután tűnt el, amikor autójukkal megálltak és a nő elvitte Miley nevű kutyájukat pisilni. Később azt mondta, hogy

egy késes férfi megtámadta, miközben a férje éppen parkolóhelyet keresett.

Mire elmenekült a támadója elől, rájött, hogy eltévedt.

A kuyta vezette nyomra a keresőcsapatokat

A gyakorlott túrázónak számító nő éjjel haladt, hogy elkerülje a kiszáradást a tűző napon, és a kaktuszokból sikerült vizet is nyernie. Azonban egy idő után már annyira elfáradt, hogy képtelen volt továbbhaladni. A nő később látta a keresésére küldött helikoptereket, akiknek próbált is jelezni, de a pilóta nem vette észre. Fia elmondása szerint, ekkor anyja

Sherylt végül hétfő délután találták meg,

a keresőcsapatokat a kutyája vezette a nyomára.

A nőt azóta egy közeli kórházba szállították kivizsgálásra.

Az Inyo megyei seriffhivatal a nő elleni támdás tényét ugyan nem erősítette meg, de a Facebook-on azt írták, hogy a Sheryl keresésével kapcsolatos vizsgálat folytatódik.