Borzalmas baleset: 3 éves gyerek halt meg egy olajgyűjtő tartályban

Tim Horton, Rochester
Vágólapra másolva!
Borzalmas baleset történt New York állam egyik gyorséttermében hétfőn, Rochester városában. A Tim Horton étteremben egy hároméves gyerek esett az egyik fedetlen olajgyűjtő tartályba. A rochesteri rendőrség egyik nyomozója, Francis Camp könnyeivel küszködve nyilatkozott a történtekről. 
Vágólapra másolva!

- ezeket a szavakat használta Francis Camp nyomozó, amikor a balesetről kellett beszélnie.

A kisgyerek anyjával érkezett az üzletbe, aki ott alkalmazott.

Délelőtt nem sokkal 11 óra előtt hívta a rendőröket, mert gyerekét nem találta. Az ABC News szerint nem sokkal később újabb hívást kaptak, mely szerint

megtalálták a fiút egy olajtároló tartályban.

Camp azt mondta, hogy aki megtalálta a fiút perceken belül, ki is emelte a tartályból, majd megkezdte az újraélesztést, amit a rendőrök és az orvosok is folytattak, a fiút végül a kórházban nyilvánították halottnak.

A nyomozó elmondta, hogy a tartály csupán néhány lépésnyire volt a főleg fánkot és kávét áruló üzlet hátsó részétől. Az akna fedele műanyag volt, amely valószűleg

nem volt megfelelően lezárva, és amikor felmászott rá a kisfú, beleesett.

Még nem tisztázott, hogy ez a tartály milyen mély, illetve hogy mennyi ideig volt benne a kisgyerek.

A hatóság emberei próbálták nyugtatgatni az üzlet kétségeesett alkalmazottait, miközben kikérdezték őket- olvasható a Fox News oldalán.

Egy ilyen olajtárló általában egy acéltartály, ami alkalmas a használt zsírok és olajok tárolására, így az nem kerül bele a csatorna rendszerbe.

Természetesen a Tim Horton gyorsétteremlánc is kiadott egy közleményt, mely szerint mélyen együttéreznek a meghalt kisfiú családjával és barátaival, akik egyébként helyi lakosok.

Azt írták, hogy együttműködnek a hatóságokkal, és amíg tart a vizsgálat, nem kommentálják a történteket.