Fél szemére megvakulhat az a walesi lány, akinek szemébe dobtak egy ceruzát

Sneha Rokka, Cardiff, Wales
Vágólapra másolva!
A 13 éves Sneha Rokkát csütörtökön kellett megműteni a cardiffi egyetemi kórházban, miután szemébe dobtak egy ceruzát a Fitzalan középiskolában a főváros Grangetown kerületében. Orvosa szerint hat hetet kell várni, hogy megtudják, milyen mértékben károsodott a szeme. 
Vágólapra másolva!

A brit Mirror azt írja, hogy tanóra közben történt az eset.

"Nem tudom elhinni ami történt, annyira borzasztó. A lányom szeme súlyosan megsérült.

- nyilatkozta a lány 48 éves anyja. Majd a nő úgy folytatta hogy lánya teljesen megrémült. Amikor a műtőbe ment, sírt és pánikba esett. Még nem tudják mi fog történni, de

valószínűleg el fogja veszíteni a látását.

Girl, 13, could go blind in one eye after being hit by pencil thrown at school

A 13-year-old girl could lose the sight in one of her eyes after a pencil was thrown in school. Sneha Rokka underwent surgery on her left eye on Thursday but doctors said she and her anxious family must wait six weeks to learn the full extent of the damage.

Elmondta azt is, hogy valószínűleg a nyárra tervezett iskolai kirándulásból és nyaralásból nem lesz semmi. Az anyuka szerint lányát kínzó fájdalom gyötri és nagyon feldúlt.

- tette hozzá az asszony.

A Fitzalan középiskolának több mint 1700 tanulója van. Egy legutóbbi vizsgálat kiválónak minősítette az intézményt.

Az intézmény részéről közölték, hogy prioritás a tanulók biztonsága és nyugtalanító, amikor egy ilyen eset megtörténik. A megsérült lánynak és családjának minden lehetésges segítséget meg fognak adni.