Angela Merkelen harmadjára is kitört a remegés - videó

politics Horizontal
Germany's Chancellor Angela Merkel leaves after giving a press conference at the end of an EU summit at the Europa building in Brussels, on July 1, 2019. - Merkel said on July 1, 2019 that she still hopes European Union leaders can reach a compromise as they adjourned until July 2 their marathon talks aimed at breaking a stalemate over filling the bloc's top jobs. (Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP)
Vágólapra másolva!
Harmadik alkalommal történt meg rövid idő alatt, hogy Angela Merkel német kancellár testén erős remegés uralkodott el. Ezúttal a finn kormányfőre várt, amikor történt. A remegést korábban azzal magyarázták, hogy Merkel kiszáradt és túlmelegedett, azonban ez a magyarázat most nem állja meg a helyét, mivel ma Berlinben csak 18 fok volt.
Vágólapra másolva!

A The Sun tett közzé egy videót, amin jól látszik, hogy

a német kancellár teste ismételten látványos remegésbe kezdett,

miközben katonai díszszemlével várta a finn kormányfőt.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, június óta ez már a harmadik ilyen alkalom, amikor Angela Merkel teste remegésbe kezd, a 64 éves kancellár pedig nem tud uralkodni rajta.

Az első ilyen alkalom június 18-án volt, amikor az új ukrán elnöknek gratulált.

Második alkalommal pedig június 27-én kezdett remegni a kancellár azon a hivatalos ceremónián, amin az új igazságügyi minisztert nevezték ki a posztjára Berlinben. Akkor egy pohár vízzel is megkínálták, de visszautasította.

Merkel hivatala korábban azzal magyarázta a remegést, hogy a kancellár asszony dehidratált volt, és nagyon meleg is volt, azonban ezúttal ez a magyarázat nem állná meg a helyét: ma csak 18 fok volt Berlinben.