Így nevetnek a magyarok a hatalmasat bukott Manfred Weberen

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Manfred Weber, az Európai Néppárt bukott csúcsjelöltje ahelyett, hogy arról írna közösségi oldalára, hogy miért is esett vissza jelentősen az EPP képviselőinek a száma a korábbi ciklushoz képest, csak arra volt képes, hogy Orbán Viktort és Macront okolja a kudarcáért. Mint ismert, a mögöttünk hagyott uniós csúcs a visegrádiak sikerét hozta, és Manfred Weber csúfosan megbukott. Mivel Weber korábban számos, a magyarokat és a kormánypártokat sértő, barátságtalan megnyilvánulást tett, hogy elnyerje az európai liberálisok kegyeit, így nem csoda, hogy a magyar emberek haragos szemmel néznek Weberre, és a bukott "Spitzenkandidat" Facebook-oldalán többen élesen bírálják, mások egyszerűen kinevetik.
Vágólapra másolva!

Weber durcás kisgyerekként többek közt a magyar miniszterelnököt okolja bukásáért, holott nem is olyan régen még azt mondta, hogy nem kér a bizottsági elnökségből, ha ahhoz a fideszes szavazatok kellenek.

Weber korábban megszavazta a Magyarországot elmarasztaló hazugsággyűjteményt, a Soros- Sargentini-jelentést is, sőt, azt is beismerte, tisztában van azzal, hogy a jelentés Magyarországot ítéli el és nem az Orbán-kormányt. Amikor tavasszal Budapestre érkezett, akkor első útja látványosan a Soros-egyetemre vezetett, ahol asszisztált az egyetem "elüldözésről" szóló hazugsághoz. Emellett számos barátságtalan kijelentést is tett Magyarországgal kapcsolatban.

Nem úgy az európai baloldallal kapcsolatban, akiknek hónapokon keresztül minden erejével udvarolt.

Manfred Weber érkezik a Soros-egyetemre Forrás: Ripost

Így nem csoda, hogy a magyar miniszterelnök alkalmatlannak nevezte Manfred Webert, és a V4-ekkel közösen előbb őt, majd Timmermanst is megbuktatta. A csúnyán elbukott Manfred Weber most mindenkire haragszik.

Nem csoda, hogy a magyar emberek haragos szemmel néznek a hisztiző, elbukott jelöltre, kinevetik, kigúnyolják Webert a Facebook-oldalán a csúfos bukását követően.

Íme néhány angol nyelvű, magyaroktól származó bejegyzés:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook

Volt, aki nevető ikonok közepette csak annyit írt:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Webernek ez maradt: mutatja az utat Ursula von der Leyennek Forrás: Afp

Ahogy azt megírtuk, az Európai Néppárt bukott csúcsjelöltje több nyilatkozatában és megszólalásában is Orbán Viktort és Emmanuel Macront okolta a bukásáért. Annyiban kétségkívül igaza volt, hogy Orbán Viktor és a V4-ek kemény munkával lehetetlenné tették Weber - majd Timmermans - bizottsági elnökségét, de Manfred Weber az okokról - alkalmatlansága sorozatos bizonyítékairól - már nem beszél.