Victoria és David Beckam 20. házassági évfordulójukat ünneplik

Vágólapra másolva!
Az egyformán sikerei csúcsán lévő popsztár és focista kapcsolatát eleinte kevesen vették komolyan még a sztárpár nagy felhajtással megrendezett esküvője után sem. Már húsz éve házasok és négy gyereket nevelnek.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese, első lemezük 1996-ban jelent meg. Victoria Adams Posh Spice néven szerepelt benne. David Beckam a Manchester United, majd a Real Madrid erőssége volt, 115-szörös angol válogatott labdarúgó. Mindkettőjükkel amúgy is sokat foglalkozott a bulvármédia, és amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, még az is elképzelhető volt, hogy csak PR-fogásról van szó. Történtek már ilyen esetek a celebek világában. Miután márciusban megszületett első közös gyerekük, Brooklyn 1999. július 4-én összeházasodtak. Victoria 25, David 24 éves volt ekkor. A sztárpár egy írországi kastélyban pompázatos esküvőt rendezett hatalmas vendégsereggel. Sokan még ekkor is kételkedtek a kapcsolat tartósságában.

A teljes Beckam-család egy 2019 januárjában készült képen Forrás: Facebook

Aztán még három gyerekük született: Romeo (2002), Cruz (2005), Harper (2011). Közben az egész család Amerikába költözött 2007-ben, amikor David Beckam a Los Angeles Galaxy játékosa lett. Voltak a kapcsolatukban hullámvölgyek, szóltak pletykák a férj állítólagos hűtlenségéről is, mindenesetre kitartanak egymás mellett. Manapság már ritkaságnak számít a celebvilágban, hogy valakik ilyen fiatalon házasodnak össze és nemcsak együtt maradnak, de népes családot is alapítanak. A 20. házassági évfordulójuk alkalmából Victoria Beckam az utóbbi húsz év pillanatait felvillantó montázst tett közzé Instagram oldalán és alá érzelmes üzenetet írt a férjének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20 years today. I love you so much xxxxx Kisses x @davidbeckham

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,