Itt a bizonyíték: Timmermans lebontaná a kerítést, és migránsokkal árasztaná el Európát

Tusk and Juncker present to the parliament with the conclusions of the European summit POLITICS EUROPE capital Benelux center politician Brussels figure UNION rule power GOVERNMENT talk intergovernmental international EU headquarters POL EUROPEAN UNION re
Jean-Claude Juncker , the president of the European Commission talks with Frans Timmermans, First vice-president of the European Commission for better regulation, inter-institutional relations, the rule of law, and the Charter of Fundamental Rights at the start a plenary session in Brussels, Belgium on 25.03.2015 President of the European Council Donald Tusk and European Commission President Jean-Claude Juncker presented to the parliament with the conclusions of the European summit of 19-20 March 2015. by Wiktor Dabkowski | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, az európai szocialisták csúcsjelöltje az utóbbi években folyamatosan hitet tett a magyar határt védő kerítés lebontása és a migránsok millióinak az Európába telepítése mellett. Most összegyűjtöttük Soros György legfőbb szövetségesének a nyilatkozatait.
Vágólapra másolva!

Frans Timmermans 2019. februári budapesti látogatása során az ATV-nek, a Népszavának és a 168 Órának is a falak és a kerítések, vagyis a nemzeti határok megvédése ellen beszélt:

„Persze, hogy fontos a migráció kérdése, amit nem lehet falakkal és kerítésekkel megoldani [...].”

168 Óra, 2019. február 21.

„A társadalmak a világon mindenhol sokszínűvé fognak válni a jövőben – ez a világ jövője. Így [a közép-európai országoknak] majd hozzá kell ehhez szokni.”

BBC Radio 4, 2015. szeptember 24.

Frans Timmermans az utóbbi években mindig kiállt az illegális bevándorlók betelepítése mellett Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Wiktor Dabkowski


Szükség van egy „elosztási kulcsra, vészhelyzet esetére, amellyel az uniós tagállamok közösen viselik a terheket”.

Az idézett rész 07:24-től látható.

Euronews-interjú, 2015. október 1.

„Fenntartom tehát, hogy a következő bizottság idején a Strukturális Alapok egy jelentős része a városokhoz és a régiókhoz kellene, hogy kerüljön, hogy sikerre vigyék az újonnan érkezettek integrációját, és segítsenek megértetni velük az életmódunkat.

Az idézett rész 20:10-től látható.

Beszéd az európai szocialisták kongresszusán, Lisszabon, 2018. december 8.

„Fel kell gyorsítanunk a nemzetközi védelem biztosítására irányuló közös erőfeszítéseinket, és ennek az is részét képezi, hogy biztonságos és rendezett módon menekülteket telepítünk át Európába.”

Az Európai Bizottság sajtóközleménye, 2016. július 13.