Nem medve okozta a barlangban talált férfi sebeit

2019.07.01. 12:19

A szibériai Tuva régióban, egy elhagyatott barlangban találtak rá vadászok egy férfira, aki azt mondta nekik, egy hónapot töltött ott, miután egy medve megtámadta, aztán eltette későbbre ennivalónak. Az férfi csak úgy tudott életben maradni, hogy megitta a saját vizeletét. Egy orvos szerint viszont hazugság, hogy a támadás okozta a sebeit, ami miatt úgy néz ki, mint egy múmia, és valószínűleg Tuvában sem járt soha. Az orvos azt is elárulta, mitől került ilyen állapotba. 

A férfit állítólag vadászkutyák találták meg egy barlang mélyén, ahol elmondása szerint egy hónapot volt bent. Azt mondta, egy medve támadta meg, majd eltette élelemnek későbbre.

Forrás:Facebook/ The Siberian Times

Egy orvos, aki elmondása szerint korábban kezelte a férfit, az állítja, hogy nem medvetámadás okozta a sebeit. A 41 éves férfi valójában egy kazahsztáni klinikán kezelték, ami több mint 1500 mérföldre van Tuváról, ahol sohasem járt. 

Az orvos szerint a férfi testén lévő hegek egy krónikus pikkelysömör miatt alakultak ki, annak a szövődményei.

A férfiról több felvétel is készült. A kórházi dolgozóknak egyébként nem volt joguk ahhoz, hogy videóra vegyék. A felvételen egyébként nem orosz, hanem kazah szavakat lehet hallani – írja a Mirror

A hétvégére a férfi állapota javult, már haza is engedték a kórházból, az anyja gondoskodik róla. Családja nem szeretné, hogy tovább foglalkozzon vele a média.

KAPCSOLÓDÓ CIKK