A bevándorláspárti elit megtöréséről szól az EP-választás

Európai Bizottság épülete, Brüsszel
Német sajtóértesülések szerint szerdán az Európai Bizottság megvátózza a a Siemens és az Alstom vasúti üzletágának egyesülését (a képen az Európai Bizottság épülete Brüsszelben).
Vágólapra másolva!
Olyan vezetőkre van szükség, akik tiszteletben tartják a tagállamok akaratát, akik értik a szavazópolgárok aggodalmait és szándékait, valamint valós választ tudnak adni a felvetődő aggályokra - mondta Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára Brüsszelben.
Vágólapra másolva!

Az európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e megtörni a bevándorláspárti elit egyeduralmát, Magyarország ugyanis úgy gondolja, hogy szakítani kell azzal a brüsszeli politikával, amely távol helyezkedett az európaiak akaratától - jelentette ki Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára az általános uniós ügyekkel foglalkozó miniszteri EU-tanács ülését követően Brüsszelben.

"Olyan vezetőkre van szükség, akik tiszteletben tartják a tagállamok akaratát" Forrás: AFP/Anadolu Agency/Dursun Aydemir

Kijelentette, olyan vezetőkre van szükség, akik tiszteletben tartják a tagállamok akaratát, akik értik a szavazópolgárok aggodalmait és szándékait, valamint valós választ tudnak adni a felvetődő aggályokra. Olyan Európára van szükség, amelyben minden nemzet maga dönti el, hogy jövőjét a bevándorlásra vagy sikeres családpolitikára szeretné-e alapozni.