Automata módba kapcsolt repülőn szexelt tini szeretőjével a milliomos

szülő anya szigor lány gyerek probléma vita veszekedés nevelés

13 éves tinilányt kényszerített szexre az anyja
A 13 éves lánynak pokol és rettegés volt minden napja, sosem tudhatta, hogy aznap este az anyjának éppen milyen kedve lesz, és mire kényszeríti őt (képünk illusztráció)
Vágólapra másolva!
A New Jersey-i milliomost azzal vádolják, hogy magángépe fedélzetén egy 15 éves lánnyal szexelt, miközben a gép automata pilóta módban repült Massachusetts felett. A férfinek hónapokig viszonya volt a lánnyal: többször is lefeleküdt vele, és meztelen képeket kért tőle. A férfi a bíróságon mindent beismert, a két éve húzódó ügyben hamarosan ítélet születhet.
Vágólapra másolva!

A Fox News összefoglalója szerint az akkor 15 éves tinilányt az anyja még 2017-ben ismertette össze az 53 éves Stephen Bradley Mellel, hogy pilótaórákat vegyen a férfitől. Miután találkoztak, a háromgyerekes apa és a fiatal lány egyre többet beszélgettek telefonon, és

képeket is küldtek egymásnak

a SnapChaten. Egyszer a férfi milliókat érő Bedminsteri házában is találkoztak.

Stephen Bradley Mell és a lány hónapokon át tartó viszonya komolyabbra fordult: a férfi a vád szerint többször is lefeküdt a tinivel, illetve meztelen képeket kért tőle. 2017 nyarán az egyik patikában sürgősségi fogamzásgátlót vett a lánynak, majd néhány héttel később magával vitte egy repülőtúrára. Ekkor történt, hogy a férfi

automata pilóta módba kapcsolta a gépet, hogy a fedélzeten szexelhessen a 15 éves lánnyal.

Miután Mell felesége megtudta, hogy a férje bűnösnek vallotta magát kiskorúval folytatott szexuális viszony és gyermekpornográfia vádjában, elhagyta őt. A milliomos várhatóan kedden áll újra bíróság elé, évekre börtönbe kerülhet.