Forgalommal szemben menekült a rendőrök elől, rossz vége lett

autós üldözés Zólyom közelében
A gépkocsi sofőrje az ütközés után kereket oldott, persze nem véletlenül.
Vágólapra másolva!
Kedden este autós üldözés volt a közép-szlovákiai Zólyom közelében. A szlovák rendőrök elől menekülő sofőr végül balesetet szenvedett, azonban a karambol után kipattant, és hátrahagyta az autóját, vele együtt az utastársát is – számolt be közösségi oldalán a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

A Volkswagen Passatot vezető, harmincas éveiben járó losonci férfi Garamszentkereszt felől tartott Losonc irányába kedd este fél kilenc körül, amikor egy kihágás miatt leintették a közúti rendőrök Zólyom közelében.

Egy pillanatra úgy tűnt, hogy az autó félreáll, azonban a sofőrje hirtelen a gázra taposott, és menekülni kezdett, csak épp a menetiránnyal szemben.

A rendőrök azonnal utána eredtek, azonban pár kilométeren belül a Passat nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

A gépkocsi sofőrje az ütközés után kereket oldott, persze nem véletlenül Forrás: Polícia SR

Azonban itt még nem ért véget a történet.

A sofőr ugyanis kiugrott a roncsból, és elfutott a helyszínről, hátrahagyva utastársát, egy 31 éves losonci nőt, aki szintén sértetlenül úszta meg a balesetet.

A rendőrök rövid időn belül kiderítették, hogy ki vezette az autót, és pár órán belül elfogták az illetőt. Mint kiderült, annak sosem volt jogosítványa.

Furcsa módon, a rendőrségi bejegyzés szerint az illetőt korábban már többször megbírságolták, és eltiltották a gépjárművezetéstől, amit rendre meg is szegett. A szlovák rendőrség most ismét eljárást indított ellene.

Nem kizárt, hogy ezúttal már rács mögött végzi az ámokfutó losonci férfi.