Fiatal nőre és egy kislányra támadtak migránsok Németországban

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A múlt hétvégén több migránstámadásról is beszámolt a német sajtó. A Bild információi szerint pénteken egy 27 éves nigériai bevándorló támadott egy gyengénlátó nőre München főpályaudvarán, másnap pedig egy eritreai migráns akart megerőszakolni egy 11 éves kislányt.
Vágólapra másolva!

München főpályaudvarán egy már klasszikusnak nevezhető migránstámadás történt péntek este. A nigériai bevándorló egy 22 éves, látássérült nőhöz lépett, rövid beszélgetést követően elkérte a telefonszámát, amit a nő megtagadott. Ebben a pillanatban

a nigériai migráns megragadta a nőt, erővel letépte róla hátizsákját, a kabátján széttépte a cipzárt, majd a földre lökte, és a mellét fogdosta.

Egy 50 év körüli járókelő zavarta meg a migránst, akit a vasúttársaság biztonsági személyzete az állomás bisztrójában tartott fogva egészen a rendőrség kiérkezéséig. Ezután elmenekült. A garmisch-partenkircheni menekült otthonban élő bevándorló aztán elfogták, kihallgatták, majd szabadon engedték.

A másik támadás során

a 38 éves eritreai migráns egy 11 éves kiskorút zaklatott München Pasing kerületében, szexuálisan megtámadta, a fenekét is fogdosta.

Szintén egy járókelő zavarta meg és akadályozta meg abban, hogy még súlyosabb bűncselekményt kövessen el a migráns. A kislány elmesélte otthon az esetet szüleinek, akik riasztották a rendőrséget. A rendelkezésre álló információk szerint a hatóságok elfogták az agresszív migránst.