18 nap alatt háromszor gyilkolt egy vándorvidámpark dolgozója

2019.05.14. 14:27

A hatóságok szerint egy utazó karaván egyik munkása bevallotta, hogy két nőt és egy tinédzser lányt gyilkolt meg tizennyolc nap alatt - írja az ABC News.

A 23 éves James Michael Wright alvállalkozóként dolgozott a Drew Expositions utazó vidámparknál - nyilatkozta Fred Newman Washington megyei seriff.

Mintegy két hete a Tennessee állambeli Johnson City rendőrsége kapcsolatba lépett a Washington állambeli seriffirodával egy eltűnt lány kapcsán. A 25 éves Athina Hopsont ebben a vidámparkban látták utoljára - nyilatkozta Fred Newman.

A rendőrök megtalálták a férfi furgonjában Athina Hopson mobilját.

Miután kihallgatták,James Michael Wright bevallotta, hogy megölte a nőt, és ezenkívűl még másik két gyilkosságot is beismert.

A férfi elmondta, hogy Carter megyében, február 28-án lelőtte a 22 éves Elizabeth Marie Vanmete-t, illetve a 17 éves Joslyn M. Alsupot, akinek az apja Wrighttal dolgozott a vidámparkban. 

Joslyn M. Alsup eltűnését március 8-án jelentették.

A férfi bevallása szerint Athina Hopsont március 18-án lőtte le, majd a testét egy híd lábánál dobta ki a furgonjából. Athina Hopson eltűnését március 21-én jelentette az anyja.

A férfi minden áldozatát a vándorvidámparkban ismerte meg, amivel lefelé haladtak a keleti parton.

A nyomozók átkutatták a férfi otthonát, és két emberi maradványt találtak. A hivatalos azonosítás még zajlik, de vélhetően Elizabeth Marie Vanmete és Joslyn M. Alsup maradványait találták meg. Athina Hopson testét még nem találták meg. 

Azt egyelőre még nem tudják, hogy a férfi milyen régóta dolgozott az utazó vidámparkban - írja az ABC News.