Meghan Markle és Harry herceg megmutatta a kisfiát

Meghan Markle, Harry herceg, Királyi baba
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
 Itt vannak az első fotók a kétnapos kisfiúról.
Vágólapra másolva!

Megjöttek a várva várt képek Harry herceg és felesége, Meghan Markle első gyerekéről, aki, bár két napja született, a hercegi pár nem akarta rögtön a születése után bemutatni a nyilvánosságnak.

Forrás: AFP/Dominic Lipinski

A pár annyira törekedett fenntartani a családias légkört, hogy Erzsébet királynő is csak ma utazott el Windsorba, hogy láthassa nyolcadik dédunokáját – írja a Mirror.

Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Sőt, Harry és Meghan a királyi család többi tagjával is csak napokkal később szerette volna megosztani az örömhírt, ezért eddig csendesen, csak hármasban töltötték az időt a windsori kastélyban.

A nyolcadik dédunoka, aki egyébként hetedik a trónöröklési sorban, első nyilvános fotózásán Meghan azt mondta, számára a kisbaba érkezése egy csoda, és most nagyon boldog. Férje hasonlóan fogalmazott, és azt is hozzátette: az elmúlt két napot csak annak szánták, hogy kettesben örülhessenek a kisbabájuknak.

Forrás: AFP/Dominic Lipinski