Egy mosógépben hagyták a pár napos csecsemőt

Vágólapra másolva!
Csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt az az ötnapos csecsemő, akit az anyja egy thaiföldi bolt mosógépébe tett, és sorsára hagyott. A kisbabát a bolt tulajdonosa találta meg, két nappal később. Még a köldökzsinor is rajta volt az újszülött kisfiún. 
Vágólapra másolva!

A thaiföldi Krabi város egyik boltjában hagyták a kisbabát. Az üzlet külső részén egy mosoda van. Amikor a bolt tulajdonosa, a 47 éves Sangduen Khaorueng május 3-án zárta az üzletet, gyereksírást hallott, de azt hitte, hogy egy másik épületből jönnek a hangok - írja a Daily Mail.

A bolt egész hétvégén zárva volt, majd amikor hétfőn, azaz tegnap ismét kinyitotta, a nő újra hallotta a sírást. Először nem foglalkozott vele, de amikor órákkal később is hallani lehetett, Khaorueng utána nézett , hogy pontosan honnan jön a gyereksírás.

Ekkor találta meg az egyik mosógép dobjába tett kisbabát, akin még a köldökzsinór is rajta volt.


– mondta el Khaorueng.

A nő kivette a törülközőbe csavart újszülöttet a mosógépből és azonnal kihívta a rendőröket.

A kisbaba két napig hevert a mosógépben étlen-szomjan, ezért nagyon éhes volt.


A köldökzsinórt megvizsgálva kiderült, hogy körülbelül öt napos lehet az újszülött kisfiú.

A rendőrség most megpróbálja kideríteni, hogy ki lehet a csecsemő anyja, amelyben segíthet a rendőröknek a térfigyelő kamerák felvételei. A babát pedig - aki amúgy teljesen egészséges- megfigyelés alatt tartják a helyi kórházban.