Meghalt egy családapa, miután kiugrott a rendőrség ablakából

2019.05.01. 19:20

A családja szerint a kétgyermekes apa öngyilkosságot követhetett el, bár nem értik, hogy mi történhetett a námesztói rendőrség falain belül, ugyanis a szlovák hatóságok hallgatnak a történtekről - számolt be az esetről az egyik szlovák kereskedelmi csatorna a hírportálján, a tvnoviny.sk-n.

A szlovák rendőrség hivatalosan egyelőre semmit nem közölt a tragédiával kapcsolatban, amely kedd délután történ a 7000-es Námesztó városbeli rendőrség épületében. A podbjeli 54 éves Jánt kihallgatásra vitték be a körzeti rendőrkapitányságra. Az egyik szlovák kereskedelmi csatorna, a Markíza riportja szerint a férfit az épület harmadik emeletének egyik szobájában épp kihallgatta két vizsgálótiszt, amikor az felpattant, kirohant a teremből, majd a folyosó végén lévő nyitott ablakon kivetette magát. A kétgyerekes családapa körülbelül 8-10 métert zuhant a rendőri épület belső udvarára. A mentők perceken belül kiértek,  a súlyosan megsérült férfit még kórházba szállították, de ott már nem tudták megmenteni az életét.

IllusztrációForrás: Polícia SR

Egyszerűen még fel sem tudtuk fogni, hogy pontosan mi történhetett, azaz mi vezetett ahhoz, hogy kiugorjon az ablakon. Volt két nagy fia, szerető felesége, ugyanakkor semmilyen adóssága és betegsége nem volt. Ján egy nagyon nyugodt természetű ember volt, soha nem fogyasztott alkoholt vagy egyéb tudatmódosító szereket. Ez az egész egy agyrém!  - nyilatkozta az áldozat egyik nőrokona a Markízának. A szlovák rendőrség mindössze annyit közölt, hogy a vizsgálat lezárásáig nem kommentálják a történteket. Azt a sajtóértesülést viszont megerősítették, hogy az 54 éves férfit a munkájával kapcsolatban akarták kihallgatni. Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!