Rejtett kamerás felvétel, lányokat futtatott a volt valóságshow-szereplő

Vágólapra másolva!
Művésznevén Kyra Kola, vagyis Gy. Edina, az első magyar meztelen valóságshow szereplője DJ-ként és tévés műsorvezetőként is ismert már Olaszországban. Most közzétették azt a rejtett kamerás felvételt, ami bizonyítja, hogy lányokat futtat, vagyis női striciként is keresi a kenyerét.
Vágólapra másolva!

A La Repubblica.it tette közzé azt a felvételt, amely bizonyítja, hogy a több mint egy évtizede Olaszországban élő, most 34 éves nő

bordélyházat működtetett a lombardiai Carate Brianzában.

Gy. Edina évente 70 ezer eurót, közel 25 millió forintot szerzett 18 és 40 év közötti ukrán, olasz, marokkói és román nőktől.

A lányok szobát béreltek a magyar nő masszázsszalonjában, amiért a bevételük felét át kellett adniuk a volt magyar celebnek.

Kyra Kolát DJ-ként és tévésként is ismerik az olaszok, sőt, egy olasz játékfilmben is szerepet kapott, korábban, fiatalabb korában pedig modellkedett is. Erotikus fotók mellett a spanyol és az olasz Playboy meztelen fotóin is lehetett látni. 2016-ban a Viasat3 csatornán futó Ádám keresi Évát című, első meztelen tévéműsorban is ő szerepelt.

A felvétel alapján Gy. Edinát most

kerítéssel gyanúsítják, és 30 napra őrizetbe vették.

Az olasz bíró azért döntött így, mert úgy látja, fennáll a veszélye annak, hogy megszökik.