Anyja szeme láttára lőtte fejbe kétéves fiát a kegyetlen apa

apa arcon lőtte a kisfiát
Vágólapra másolva!
Egy 32 éves michigani férfi azzal akarta megbüntetni élettársát, hogy megöli a gyereküket. Hirtelen előkapott egy pisztolyt, a gyerek fejéhez tartotta, de az nem működött. Az anya gyorsan felkapta a kisfiút, és az autóhoz menekült vele. Már éppen becsukta volna az ajtót, amikor a felbőszült férfi sörétes puskával, hidegvérrel fejbelőtte a kétéves gyereket - írta meg a The Sun.
Vágólapra másolva!

Michael Glance összeveszett a gyerek anyjával, ez vezetett a tragédiához. Először egy pisztollyal próbálta meg bosszúból szétlőni a gyerek fejét, majd amikor ez nem sikerült, sörétes puskát emelt rá, és közvetlen közelről rálőtt.

A gyereknek a fél arca szétroncsolódott.

Ezután a férfi a nőt célozta meg, de őt már nem sikerült meglőnie.

Forrás: JACKSON COUNTY SHERIFF'S OFFICE

A nőnek, akinek sikerült elmenekülnie a tetthelyről, az első dolga az volt, hogy a fiát kórházba vigye.

A gyerek ma még életveszélyes állapotban van,

a helyi tévécsatorna tudósítása szerint a jobb keze teljesen elroncsolódott, mert azzal próbált védeni a saját arcát. Mindent megtesznek a felépüléséért.

A férfit eközben elfogták, és

letartóztatták gyilkossági kísérlet és illegális fegyvertartás miatt.

Tízmillió dollár óvadék fejében megtehetné, hogy szabadlábon védekezzen, de ezt senki nem tudja, nem akarja kifizetni érte.

null

null

A kisfiú megmentésére viszont adtak már pénzt, az interneten ugyanis gyűjtést szerveztek neki. Eddig 30 ezer dollár az adomány összege.