Munkahelyén szexelt a pincérnő - Másnapra a videó világszerte elterjedt

2019.04.17. 22:18

A harmincéves pincérnő és barátja az étterem pultján kezdett szexelni, amíg a készülő pizzájukra vártak. Pechükre a biztonsági kamera az egészet videóra vette - írja a Mirror

A harmincéves, new yorki Daniella Hirst 2017-ben pincérnőként dolgozott a Domino's pizzériában. Egyik este, miután az utolsó vendég is elment, barátja betért hozzá egy pizzára. Miután megbizonyosodtak róla, hogy rajtuk kívül senki nincs az étteremben, szexelni kezdtek - először csak az asztalokon, később a pulton is. Azonban az egészet 

rögzítette a biztonsági kamera, így a videó vírusként terjedt szét a világhálón.

A durva közszeméremsértés ellenére Hirst és barátja enyhített börtönbüntetést kapott, viszont kijárási tilalom érvényes mindkettőjükre, hogy elkerüljék a bűnismétlés veszélyét.

A nő ráadásul még novemberben megtámadott egy rendőrt az utcán Scarboroughban, ami miatt most szintén elítélték. 

Hirst végül 16 hét börtönt kapott, emellett 100 font büntetést kell fizetnie és 200 óra közmunkát szabtak ki rá.

Mielőtt rács mögé került, ezt írta a Facebookra:

Börtönbe zártak!!! Mindezt egy biztonsági kamera felvétele miatt, ilyen szerencsém csakis nekem lehet! Néhány hónap múlva találkozunk!!!

Mindezek ellenére azonban úgy tűnik, a szabadlelkű szerelmespár nem bánja a történteket. Miután a kalandjuk elterjedt az interneten, Hirst ezt mondta:

Szex terén nagyon nyitott és bevállalós vagyok. Kedvelem a kockázatokat, az érzést, hogy esetleg elkaphatnak minket. Szerintem ez nagyon izgalmas dolog. De soha nem gondoltam volna, hogy a végén még felkerülünk az internetre.

Miután megrendeltük a pizzát, arról beszélgettünk, hogy hány szórakozóhelyen próbáltuk már a szexet. Több érdekes kis kalandban volt már részünk, de eddig határozottan a Domino's pizzéria viszi a pálmát. Ezt nehéz lesz überelni"

- tette hozzá Smith.