A baloldaliak korlátlanul engednék be a migránsokat Amerikába

migration Horizontal MIGRATION AND IMMIGRATION
Honduran migrants taking part in a caravan heading to the US, tear down the border fence between Ciudad Tecun Uman in Guatemala and Ciudad Hidalgo, Mexico, on October 28, 2018. - A new group of Honduran migrants is trying to reach and cross the Guatemalan border into Mexico in the hope of eventually realizing the "American dream" and reaching the United States. (Photo by SANTIAGO BILLY / AFP)
Vágólapra másolva!
A „menedékvárosoknak” nevezett sorosista fellegvárak polgármesterei egymást túllicitálva próbálják bizonygatni, hogy hozzájuk az illegális migránsok korlátlanul mehetnek, miközben háborús veteránok és gyerekek tízezrei laknak fedél nélkül az általuk irányított városok utcáin.
Vágólapra másolva!

Múlt héten Donald Trump amerikai elnök azt ígérte határozottan az úgynevezett „menedékvárosoknak”, hogy hozzájuk fogják buszoztatni a déli határt illegálisan átlépő migránsokat, amennyiben nem sikerült változtatni az ország bevándorlási törvényein.

Trump azt írta a hétvégén Twitterére, hogy

llyen „menedékváros” például New York, Kalifornia nagyvárosai, mint például San Francisco és Los Angeles is, vagy egy másik helyi város, Oakland, ahonnan már érkezett is válasz az elnöknek. A 425 ezres város polgármestere, bizonyos Libby Schaaf nem kertelt, egyenesen kimondta minden bevándorláspárti álmát:

Bill de Blasio New York-i polgármester azt kezdte el támogatni, hogy adjanak vezetői engedélyeket a bevándorlóknak, hogy ezzel is még többet vonzzanak az államba.

Bill de Blasio szerint

És hogy mi a közös a fentebb említett városokban? Hát az, hogy

mindegyiket egy sorosista-bevándorláspárti politikus vezeti a Demokrata Párt színeiben, akik tényleg mindenre képesek a rövid távú politikai céljaikért.

Oakland polgármesterének teljesen mindegy, ki megy oda, és honnan, a közbiztonság teljesen másodlagos a városvezető számára.

Miközben pedig tárt karokkal várják a migránsokat, és dollármilliókat költenek az ellátásukra, amerikai háborús veteránok tízezrei kényszerülnek arra, hogy az utcán éljenek. Lakhatási és munkahelykeresési támogatásról nem is álmodhatnak,

ebben a pillanatban körülbelül 38 ezer olyan háborús hős van az Egyesült Államokban, aki hajléktalan.

A hajléktalanság ráadásul az összes „menedékvárosban” meredeken emelkedik, ha egész Kalifornia államot nézzük, akkor ott összesen 130 ezren élnek fedél nélkül, amiből 11 ezren háborús veteránok.

New Yorkban pedig olyan mértékeket ölt a hajléktalanság, amilyet a '30-as évek nagy gazdasági válsága óta nem látott a város.

Körülbelül 64 ezren élnek az utcákon, amiben van 23 ezer gyerek is, valamint 1200 veterán.

Más menedékvárosokban, például Philadelphiában is az oaklandihez hasonlóan lelkes az ottani baloldali polgármester. Jim Kenney úgy fogalmazott, hogy a városnak felkészülten kell várnia a bevándorlókat.

Chicago hamarosan leköszönő bevándorláspárti városvezetője, Rahm Emanuel pedig azt mondta, hogy befogadóvárosként tárt karokkal várjuk ezeket a migránsokat.

Összesen mintegy 550 ezer hajléktalan van az USA-ban, miközben évente 1,5 millió ember vándorol be az országba, legalábbis ennyiről biztosan tudnak a hatóságok.

Fontos tudni, hogy Európához hasonlóan Amerikába is alacsonyan képzett migránsok igyekeznek, akik minimális fizetési igények miatt elveszik a munkát a szegényebb amerikaiaktól.

És hogy mi a tanulság? Hogy a saját honfitársaikkal mit sem törődő baloldali-sorosista politikusok a saját állampolgáraiknak, köztük gyerekek és háborús veteránok tízezreinek fordítanak hátat, miközben a közbiztonságot a kukába dobva mértéktelenül engednék be az illegális bevándorlókat. Akiknek a megnevezésében továbbra sem véletlenül szerepel az „illegális” kifejezés, ugyanis törvénytelenül, a hivatalos beléptetési eljárást megkerülve léptek be az országba.