Húsz bevándorló támadt a biztonsági őrökre egy spanyol migránsközpontban

Vágólapra másolva!
Spanyolországban egy körülbelül 20 fős migránsbanda botokkal és kövekkel brutálisan megvert két biztonsági őrt egy migránsoknak kialakított befogadóközpontban, miközben folyamatosan halállal fenyegették őket.
Vágólapra másolva!

A kegyetlen támadás Madrid Hortaleza nevű kerületében történt egy olyan migránsközpontban, ahová a kísérő nélküli fiatalkorúakat vitték. A hírek szerint az erőszakos bevándorlók

az után támadtak a két őrre, hogy azok megtagadták a belépést két „problémás" migránstól az épület egyes részeire.

Az integráció bajnokai ezután ahelyett, hogy továbbálltak volna,

ököllel és lábbal estek neki a két dolgozónak,

hátha így sikerül átjutniuk rajtuk. A két biztonsági őr ezután üldözni kezdte őket, majd amikor elkapták őket, újabb dulakodás kezdődött.

A következő őr pedig, aki megtámadott társai segítségére sietett,

már csak azt látta, hogy körülbelül 20 illegális bevándorló veri brutálisan a két ott dolgozót.

De arról is beszámoltak, hogy még további 60 másik migráns is volt a helyszínen, akiket sikerült megelőzni abban, hogy ők is beszálljanak a támadásba.

A két bevándorló, akik kezdték az egész verekedést, ezután botokat és köveket vettek magukhoz,

közben pedig a nyak elvágását mutogatták az őrök felé,

akiket később kórházba kellett szállítani. Az egyikük az arcán és a felsőtestén sérült meg, a másik a nyakán és a kezén.

Az erőszakos, alkalmazkodni képtelen bevándorlók gyakorlatilag a migrációs válság 2015-ös kezdete óta folyamatosan rátámadnak a befogadó központok személyzetére, egész Európában. Spanyolországban például pont a múlt héten kértek további biztonsági erősítést az intézményekbe.

Az egyik szakszervezet úgy fogalmazott:

Az egyik leghíresebb eset még 2016-ban történt Svédországban, akkor egy magát fiatalkorúnak hazudó szomáliai migráns szúrta le a Göteborghoz közeli Mölndal „menekültközpontjának" 22 éves női dolgozóját. Idén év elején pedig a németországi Guben városában kezdtett el randalírozni egy szíriai illegális bevándorló, egészen pontosan fejszével a kezében vadászott a helyi központ dolgozóira, aminek a végén két ember került kórházba. A migráns ezután elmenekült a helyszínről, de a rendőröknek még épp időben sikerült lekapcsolniuk egy Gubenből Cottbusba készülő vonaton.