A Soros-birodalom és Brüsszel 14 éve szervezi a bevándorlást

Soros György
Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros delivers a speech on the sideline of the World Economic Forum (WEF) annual meeting, on January 24, 2019 in Davos, eastern Switzerland. - Billionaire investor George Soros said, on January 24, 2019 that Chinese President Xi Jinping was "the most dangerous enemy" of free societies for presiding over a high-tech surveillance regime. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport.blog újabb bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy Soros birodalma Brüsszellel közösen szervezi és támogatja a bevándorlást. Ráadásul ezt nem is mostanában kezdték, hiszen a blog legújabb írása szerint Soros alapítványa 12 másik alapítvánnyal együttműködésben, már 2005-ben a világot átszelő, bevándorlásszervező birodalmat hozott létre. Céljuk, hogy migrációbarát változást érjenek el az EU-ban, és ahhoz „érzékenyítsék” a társadalmat is. Jelenlegi ismeretek szerint, megalakulásuk óta 450 szervezetet vettek már fel partnerként és láttak el pénzügyi forrásokkal. A felállított hálózat brutális lobbierővel rendelkezik, hiszen a 2005 óta építgetett birodalom tagjai a pénzért cserébe mára már ugyanazt a nyelvet használják, ugyanazokat az oktatási anyagokat olvassák, és időről időre tanácskoznak. Az EPIM nevű bevándorláspárti ernyőszervezet megerősített bástyákat épített fel Brüsszelben, és mára már mindent megtesznek a tömeges bevándorlás elé gördülő maradék akadályok eltávolításáért is.
Vágólapra másolva!

A blog beszámolója szerint már 2005-ben Soros házi alapítványa, az Open Society Foundations és 12 másik szupergazdag alapítvány megalapította a European Programme for Integration and Migrationt (a továbbiakban: EPIM), tehát a migrációt előmozdító ernyőszervezetet, amelyhez a Robert Bosch Alapítvány is csatlakozott.

Soros György 2019. január 24-én Davosban Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Az ernyőszervezet célja – ahogy azt Friederike Beck tényfeltáró újságíró megfogalmazta –, hogy „Európából egy migrációs, bevándorlási kontinenst csináljanak”.

A cikk beszámol arról, hogy a szervezet humánus célok álcája alatt, szándékosan egyenlőséget tesz a kiszolgáltatott menekültek, a menedékkérők, a migránsok, a migrációs utazók és a bevándorlók között,

azért, hogy minden migráns – függetlenül a rászorultságától – korlátlan és akadálytalan bevándorlásáról mint emberi jogról beszélhessenek, ami ellen a bennszülött lakosságnak nem marad ellenvetése, így pedig előmozdítsák a korlátlan bevándorlást.

A 2015-ös év nyara óta történt események jól mutatják, mennyire sikeres volt Soros és hálózata, különösen Németországban.

A cikk leírja, hogy az ernyőszervezet kiapadhatatlan anyagi források felmutatásával csalogatja a mit sem sejtő civil szervezeteket világszerte,

akik ezután természetesen nemcsak pénzt, hanem a szokásos bevándorláspárti agymosást is megkapják a szervezet részéről,

hiszen ahogy arról Juliet Prager, az EPIM korábbi elnöke beszélt:

Azaz, megtanítják őket a feltétlen engedelmességre és az együttes mozgásra, a közös nagy cél, a korlátlan bevándorlás előmozdítása érdekében.

A cikk leírja, hogy ennek érdekében speciálisan NGO-kra szabott workshopokon képzik a belépő résztvevőket a kommunikációs készség és a kommunikációs stratégiák javítása, a médiával való együttműködés, az EU-ban történő lobbizás tekintetében stb.

Jean-Claude Juncker és Soros György találkozója 2015-ben Forrás: AFP/John Thys

450 tagszervezet több ezer embere áll már mögöttük világszerte

A trükk bevált, hiszen, ahogy a cikk beszámol róla, az EPIM-nek jelen állás szerint 45 európai országból és migránskibocsátó országból összesen több mint 450 szervezet a tagja. A fentebb már említett tényfeltáró újságíró pedig 67 szervezetet sorol fel, amelyek kizárólag az EPIM adományaitól függnek.

Soros tudatos építkezése tehát sikeresnek bizonyult, mivel 2005 óta folyamatosan és rendkívül profi módon Európa-szerte hatalmas szervezetet képzett ki, amely elkötelezett a több szinten történő bevándorlás iránt.

egy erős hálózat áll rendelkezésre azon erők számára, amelyek az Európába irányuló migrációért lobbiznak – mondta Friederike Beck, a szervezet működését nyomozó újságíró, aki hozzáteszi:

Szoros együttműködés Brüsszellel

A leglényegesebb azonban az volt, hogy a szervezetet bekössék a brüsszeli erőközpontba, hogy minél erősebb lobbierőt tudjanak gyakorolni.

Ez is megoldódott, hiszen Sorosék szoros kapcsolatot hoztak létre a EU-közeli agytröszttel, a brüsszeli European Policy Centre-rel. A cikk szerint mindkettő anyagokkal, elemzésekkel és érvekkel látja el a migráció világával kapcsolatban a Bizottságot.

Juncker és Soros 2017. április 27-én. A tanácskozásuk fő témája Magyarország és a Soros-egyetem volt Forrás: AFP/Olivier Hoslet

A brüsszeli agytröszt EPC-t 345 tagszervezet támogatja: nemzetközi nagyvállalatok, szakmai és kereskedelmi szervezetek, pénzügyileg erős alapítványok, 78 diplomáciai képviselet, nemzetek feletti szervezetek, mint például az Európai Tanács, az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA), a Nemzetközi Valutalap, a NATO, a Világbank, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és vallási szervezetek, mint például a Németországi Evangélikus Egyház és az Európai Közösség Püspöki Konferenciáinak Bizottsága.

Különösen fontos tagja, egy úgynevezett „stratégiai partner” a Baudouin Király Alapítvány Belgiumban, amely többek közt egyike az EPIM, tehát a Soros-féle ernyőszervezet 13 tagjának.

Ez a szervezet egyedül 17%-os részt viselt az EPIM 2014-es költségvetéséből 2 160 000 euróval; 33% jött a többi tagtól, 11% az EU-tól.

A szervezet bizottságai többek közt fontos EU-s politikusokból, illetve expolitikusokból tevődnek össze.

A Közgyűlésben és a tanácsadó testületben ott ül az EU számos korábbi biztosa, igazgatója, tisztviselője és parlamenti képviselője. A tanácsadó testület tiszteletbeli elnöke Peter Sutherland korábbi EU-biztos.

Így Soros elérte, hogy óriásszervezete világszerte hirdetett céljai a brüsszeli döntéshozók fülébe is folyamatosan eljussanak.

Már 2014-ben elkezdték az agymosást

A cikk beszámol arról, hogy az EPIM nevű Soros-kezdeményezés már 2014-ben összeült a brüsszeli elittel, és arról értekeztek, hogy

„változtatni kell a migráció narratíváján, és üdvözölni kell a gazdasági és társadalmi lehetőségeket”, amit a tömeges bevándorlás ad.

Illegális migránsok csoportja Malmőben, 2015. november 19-én Forrás: AFP/Stig-Ake Jonsson/Johan Nilsson

A résztvevők sora is magáért beszél, hiszen képviseltette magát az Európai Bizottság, valamint Soros európai szervezete, az Open Society European Policy Institute (OESPI) és a fentebb említett szintén Soros-kezdeményezés, az EPIM is.

Ezek a résztvevők együtt pedig már ekkor arról értekeztek, amit a közvélemény a Soros-tervből jól ismerhet, azaz,

hogy hogyan lehetne valamilyen pozitív dologként eladni a migrációt.

– idézi fel a rendezvényről szóló beszámoló.

Hiszen a lényeg a kommunikáció, Európa jövője pedig olyan lesz, amilyen.