Drogért ölt a migráns, négy emberrel végzett

2019.03.22. 16:08

Az Egyesült Államokbeli Nevada államban 4 ember meggyilkolásával vádolnak egy salvadori illegális migránst, aki azt mondta a rendőröknek, hogy azért ölt, mert pénzre volt szüksége, hogy drogot vegyen belőle. Wilber Ernesto Martinez-Guzman beismerte a gyilkosságokat a rendőröknek. 

A salvadori migráns eleinte tagadta bűnösségét, csak nevetett a tárgyalás elején – mondta Stefanie Brady, a Washoe megyei seriff nyomozója.

Amikor azonban ellentmondásokba keveredett, elismerte, hogy tett valamit, ami megbocsáthatatlan. 

A nyomozó hölgy szerint az elkövető a drogok miatt lőtte le áldozatait, pénzre volt szüksége. 

Stefanie Brady nyomozó elmondta azt is, hogy Martinezzel sokszor került szemkontaktusba a kihallgatás kezdeti szakaszában, jól megvolt ügyvéd nélkül is, csak azt hajtogatta, hogy nem csinált semmi rosszat. Amikor az áldozatoktól ellopott tárgyakról kérdezték, Martinez sírni kezdett, és többször is idiótának nevezte magát – olvasható az amerikai Foxnews.com oldalán. 

A salvadori migránst olyan bűncselekményekkel vádolják, mint 4 gyilkosság, három rendbeli betöréses lopás és lőfegyver birtoklása. 

Szövetségi ügynökök szerint Martinez-Guzman illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban, de nem tudják, mikor és hogyan lépte át az amerikai határt.