Megtízszereződött a bűncselekmények száma egy német községben 2015 óta

2019.03.21. 08:20

2015 óta megtízszereződött Boostedtben a bűncselekmények száma. A legfrissebb adatokról a polgármester sem tudott - írja a Ripost az Epoch Timesra hivatkozva.

A településen migránstábort építettek, egy friss statisztika azt mutatja, hogy míg 2015-ben 33 bűncselekmény történt a táborban, ez a szám tavaly már elérte a 343-at. De a táboron kívül is sokat romlott a helyzet a jelentés szerint. A 7000 fős településen 167 esetben indult eljárás, ez 99 százalékkal több, mint 2017-ben.

A tartományi rendőrség szakszervezetének vezetője szerint kirívóan nagy az egyedülálló, az országból várhatóan hamarosan kitoloncolásra kerülő migráns elkövetők száma. Hartmut König polgármester azt állítja, hogy sem a lakosságot, sem őt nem értesítették a hivatalos szervek, hogy ilyen mértékben romlott a közbiztonság.

Ez a lakosság szemében azt a látszatot kelti, hogy a vezetők el akarják titkolni előlük az igazságot, és hogy minden politikus hazudik. Ez engem is nagyon rossz színben állít be a szavazóim előtt - nyilatkozta felháborodva a polgármester.