Szexre akarta rávenni tanítványát egy 41 éves tanár

2019.03.20. 19:55

Email-ekkel, szerelmes levelekkel és rajzokkal bombázta tanítványát.

A 41 éves férfi egy bentlakásos magániskolában dolgozott földrajztanárként. Miután egyik tanítványa megkérdezte tőle, járhat-e hozzá a tanítás utáni szakkörre, rendszeresen beszélni kezdett vele Facebbokon és Instagramon is. 

Egy hónap chatelés után a férfi elárulta a lánynak, hogy 9 éves kora óta elbűvölte őt, nagyon tetszik neki, és szeretné, ha elmennének néha kettesben sétálni, illetve szívesen meghívná ebédelni is. Órák alatt szíveket rajzolt, és leveleket írogatott neki papírfecnikre.

Egy másik üzenetben még tolakodóbban fogalmazott:

"Én lennék a világ legboldogabb embere, ha végre nem kellene gátat szabni az érzelmeinknek, és együtt lehetnénk. Még az állásomról is szívesen lemondanék."Volt, hogy fürdőbe akarta elvinni, és azt szerette volna, ha leveszi a fürdőruháját, és szexel vele. Dicsérte, hogy szép, csinos, lapos hasa van.

Amikor a lány megmutatta egy osztálytársának a tanártól kapott üzeneteket, az rögtön értesítette anyját, aki jelentette az esetet a rendőrségen.
A férfi a kihallgatáson bűnösnek bizonyult. Ráadásul a rendőrök kiderítették, hogy öt évvel korában 
egy 17 éves lányról készített erotikus képeket. A férfi azzal védekezett, hogy az a lány a volt barátnője, és beleegyezett a fotók készítésébe.

Ügyvédje így próbálta enyhíteni a férfit büntetését:

"Rendkívül megbánta, amit tett, és szeretne elnézést kérni a lánytól és családjától. Elvesztette az állását, amiért sokat küzdött, keményen dolgozott, és amit nagyon szeretett. És talán soha az életben nem taníthat többé."
A bíró azonban úgy gondolta, nincs mentség a férfi tettére:

"Szexuális aktusra próbált rávenni egy fiatlkorú lányt, aki ráadásul a tanítványa volt, annak ellenére, hogy már régóta dolgozik tanárként, és tisztában van a diákok védelmére vonatkozó szabályokkal. Érett és felelősségteljes emberként át kellett volna gondolnia, hogy mit tesz, és mindez milyen hatással van a szakmájára"A tanárt 28 hét börtönbüntetésre ítélték tanítványa molesztálása, illetve a 17 éves lányról való erotikus képek készítése miatt.