Arról kellett házit írnia a kislánynak, hogy miért tér át az iszlámra

2019.03.19. 14:19

A 43 éves Mark McLachlan rendesen felháborodott az angliai Houghton-le-Spring település iskolájában történtek miatt, miután ott olyan házi feladatot adtak mostohalányának, hogy levelet kellett írnia családjának, melyben elmagyarázza nekik, miért tér át az iszlámra. A férfi panaszt is tett az intézménynél.

Természetesen, amint megtudta, hogy min kell dolgoznia a lánynak, azonnal megtiltotta neki, hogy befejezze a házi feladatot, mivel az egyszerű agymosás a vallásról, illetve nem lehet tudni, milyen hatással lesz rá.

A férfi ezután megosztotta a történetet a közösségi oldalakon, ami miatt sokan elkezdték a támadni. De a legdurvább az egészben az, hogy a feleségével rettegnek a következményektől, ugyanis bárkit, aki negatívan merészel beszélni az iszlámról, darabokra szedik.

Mind mondta: 

Rasszistának és bigottnak hívtak, de inkább a lányaimat féltem, valamint az egész országot, amiért ilyen irányba halad. Már látom előre, hogy ötven év múlva Nagy-Britannia egy muszlim ország lesz, a gyerekeim és unokáim pedig ezt még meg fogják érni. Nem akarom, hogy nikábot kelljen majd hordaniuk.

Mark McLachlan egyébként elmondta az üggyel kapcsolatban, hogy azon akadt ki leginkább, hogy a házi feladat hamisan mutatja be az iszlámot. A kislánynak ugyanis arra is rá kellett keresnie az interneten a feladat részeként, hogy

Miért kellene áttérnem az iszlámra?

De természetesen azt már nem írták elő neki, hogy arra is keressen rá, hogy miért NE térjen át az iszlámra. A nevelőapja szerint, ha ezt megtette volna, nem tudták volna lefektetni aludni.
Én megtettem, és amit találtam, az borzalmas – mondta.

A mostohalányom úgy jön haza, hogy Mohamed prófétáról, a halal étkezésről és arról beszél, hogy az iszlám a béke vallása. Persze, ha nézte volna a híreket és tudná, hogy milyen atrocitásokat okozott világszerte az iszlám, tudná hogy az közel sem olyan békés vallás - tette hozzá a mostohaapa.

Folyik tehát rendesen az agymosás a brit iskolákban, gyakorlatilag minden eszközzel azon vannak a döntéshozók, hogy a keresztény családi értékeket minél kevésbé ismertessék meg a gyerekekkel.  

Ennek volt legutóbb is egy szép és szemléletes példája, amikor kiderült, hogy mire is készülnek a 2020/21-es tanévtől a szélsőliberális píszí-katonák a szigetország oktatásában. Napvilágra került ugyanis, hogy az általános iskolákban bevezetőórákat tartanak majd többek között a homoszexualitásról, a transzneműségről, annak ellenére, hogy már egy hivatalos petíciót is benyújtottak a változások ellen, amit már több mint 100 ezer ember írt alá.

A gyerekeket ráadásul már egészen fiatal koruktól kezdve „bevezetik" a liberális agymenésbe, a középiskolás diákokat pedig illegális lesz kivenni az érintett „felvilágosító" órákról.

Példaként itt van néhány kérdéskör, amit a gyerekekkel megtárgyalnak majd a liberálisok:

  • 3-6 éveseknél: Mikortól van rendben, hogy valaki hozzám érhessen?
  • 7-8 éveseknél: Miért vagyunk mindannyian mások? Rendben van, hogy mások vagyunk?
  • 11-13 éveseknél: Mi a különbség a transzvesztiták és a transzszexuálisok kötött?; Normális, ha a saját nememhez vonzódom?
  • 16 éveseknél: Hogyan beszéljünk a szexpartnerünknek, családunknak és barátainknak a pozitív HIV-tesztünkről?

A száznál is több témakörből álló tervezet végig arra játszik, hogy a gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve természetesnek találják, ha mondjuk az utcán szembejön velük egy nőnek öltözött, vastagon sminkelt férfi. A hagyományos családokat érintően alig néhány kérdés van, de azokból több is arra vonatkozik, hogy például a gyerek hogyan tudja kezelni, ha coming outol a család és a barátok előtt, és emiatt konfliktusba kerül velük, esetleg meg kell szakítania a régi emberi kapcsolatait.