Arról kellett házit írnia a kislánynak, hogy miért tér át az iszlámra

Muszlimok London
LONDON, UNITED KINGDOM - OCTOBER 09: Muslims taking part at the first ever congregational Friday prayer in Parliament Square in London, England on October 9, 2015. The prayer was organised by 'Muslim Climate Action' group and it is the first time that a Jammu'ah prayer takes place in Parliament Square as a demonstration of a strong and united voice from British Muslim communities calling for change and action on climate change. Tolga Akmen / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A 43 éves Mark McLachlan rendesen felháborodott az angliai Houghton-le-Spring település iskolájában történtek miatt, miután ott olyan házi feladatot adtak mostohalányának, hogy levelet kellett írnia családjának, melyben elmagyarázza nekik, miért tér át az iszlámra. A férfi panaszt is tett az intézménynél.
Vágólapra másolva!

Természetesen, amint megtudta, hogy min kell dolgoznia a lánynak, azonnal megtiltotta neki, hogy befejezze a házi feladatot, mivel az egyszerű agymosás a vallásról, illetve nem lehet tudni, milyen hatással lesz rá.

A férfi ezután megosztotta a történetet a közösségi oldalakon, ami miatt sokan elkezdték a támadni. De a legdurvább az egészben az, hogy

a feleségével rettegnek a következményektől, ugyanis bárkit, aki negatívan merészel beszélni az iszlámról, darabokra szedik.

Mind mondta:

Mark McLachlan egyébként elmondta az üggyel kapcsolatban, hogy azon akadt ki leginkább, hogy a házi feladat hamisan mutatja be az iszlámot. A kislánynak ugyanis arra is rá kellett keresnie az interneten a feladat részeként, hogy

Miért kellene áttérnem az iszlámra?

De természetesen azt már nem írták elő neki, hogy arra is keressen rá, hogy miért NE térjen át az iszlámra. A nevelőapja szerint, ha ezt megtette volna, nem tudták volna lefektetni aludni.
Én megtettem, és amit találtam, az borzalmas – mondta.

- tette hozzá a mostohaapa.

Folyik tehát rendesen az agymosás a brit iskolákban, gyakorlatilag minden eszközzel azon vannak a döntéshozók, hogy a keresztény családi értékeket minél kevésbé ismertessék meg a gyerekekkel.

Ennek volt legutóbb is egy szép és szemléletes példája, amikor kiderült, hogy mire is készülnek a 2020/21-es tanévtől a szélsőliberális píszí-katonák a szigetország oktatásában. Napvilágra került ugyanis, hogy az általános iskolákban bevezetőórákat tartanak majd többek között a homoszexualitásról, a transzneműségről, annak ellenére, hogy már egy hivatalos petíciót is benyújtottak a változások ellen, amit már több mint 100 ezer ember írt alá.

A gyerekeket ráadásul már egészen fiatal koruktól kezdve „bevezetik" a liberális agymenésbe, a középiskolás diákokat pedig illegális lesz kivenni az érintett „felvilágosító" órákról.

Példaként itt van néhány kérdéskör, amit a gyerekekkel megtárgyalnak majd a liberálisok:

  • 3-6 éveseknél: Mikortól van rendben, hogy valaki hozzám érhessen?
  • 7-8 éveseknél: Miért vagyunk mindannyian mások? Rendben van, hogy mások vagyunk?
  • 11-13 éveseknél: Mi a különbség a transzvesztiták és a transzszexuálisok kötött?; Normális, ha a saját nememhez vonzódom?
  • 16 éveseknél: Hogyan beszéljünk a szexpartnerünknek, családunknak és barátainknak a pozitív HIV-tesztünkről?

A száznál is több témakörből álló tervezet végig arra játszik, hogy a gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve természetesnek találják, ha mondjuk az utcán szembejön velük egy nőnek öltözött, vastagon sminkelt férfi. A hagyományos családokat érintően alig néhány kérdés van, de azokból több is arra vonatkozik, hogy például

a gyerek hogyan tudja kezelni, ha coming outol a család és a barátok előtt, és emiatt konfliktusba kerül velük, esetleg meg kell szakítania a régi emberi kapcsolatait.