Megdöbbentő, ahogy a gyerekek beengedik a betörőt az otthonukba - Videó

Vágólapra másolva!
A népszerű videós, Joey Salads és csapata ismét egy figyelemfelkeltő videót készített. A céljuk az volt, hogy így teszteljék, a gyerekek mennyire hallgatnak a szüleikre, amikor azt mondják nekik, hogy ne nyissanak ajtót idegeneknek. A videót Facebookon osztotta meg a férfi, és azóta már közel 40 ezren látták.
Vágólapra másolva!

Joey Salads ezúttal két családot választott ki. A szülőkkel előre megbeszélte, hogy még csak véletlenül se nyissanak ajtót, így próbára téve a gyerekeiket. Egy kamerát is bekészítettek, hogy közvetlen közelről, a lakásból is felvegye a gyerekek reakcióit. A videóban szereplő gyerekek mind megbuktak a teszten.

A férfi becsönget az egyik házba, ahol egy körülbelül 9-10 éves kisfiú nyit ajtót.

– Mi a helyzet? – kérdezi Salads a kisfiútól.
– Szia!
– Anyukád itthon van?
– Igen, zuhanyozik.
– A barátja vagyok, bemehetek, hogy megvárjam bent?

Salads belép, és lehívja az emeletről az anyukát is, majd elmondja neki, hogy a fia beengedett egy idegent az otthonukba. Az anyuka először leül a lépcsőre, látszik, hogy nagyon meglepődött.

Kérdőre vonja a kisfiút, aki azt mondja, hogy csak azért engedte be a férfit, mert az azt mondta, hogy az anyja barátja.

Erre a nő nyugodtan csak annyit mond, hogy a gyerekek ismerik az összes barátját, és a férfi nem az, aztán figyelmezteti a fiút és öccsét, hogy ne bízzanak senkiben.

A következő háznál már egy kislány nyit ajtót. A videós ugyanazt mondja neki is, mint az előző lakásban, és itt is beengedi a gyerek. Ezután megismétli a kislány húgával is ugyanezt, ezúttal azonban már idegesebb anya fogadja a kétszemélyes stábot: az asszony is számonkéri két lányát, akiknek már számtalanszor elmondta, hogy ne nyissanak ajtót idegeneknek.