Diákoknak terjesztett bedrogozott édességek miatt indult nyomozás

Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság (illusztráció).
Konkrét bejelentés még nem érkezett az ügyben nyomozást, azonban a közössségi oldalakon terjedő hírek miatt Ungváron nyomozást indítot a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság (illusztráció).
Vágólapra másolva!
A kárpátaljai rendőrök a tanulók körében terjesztett, édességekbe rejtett pszichotróp anyagok után nyomoznak. A rendőrség arra kéri a szülőket, maradjanak nyugodtak és ne tegyenek semmit, amíg a kapott információk be nem bizonyosodnak - olvasható a karpatinfo.net beszámolójában.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban Kárpátalján a közösségi oldalakon olyan információk jelentek meg, miszerint

ismeretlenek pszichotróp anyagokat terjesztenek diákok körében.

Egyes ungvári állampolgárok, elsősorban szülők azt állítják, hogy

ismeretlenek olyan édességeket és üdítőitalokat kínálnak az ungvári oktatási intézmények diákjainak, amelyek kábítószert tartalmaznak.

Konkrét bejelentés még nem érkezett az ügyben, azonban a közössségi oldalakon terjedő hírek miatt Ungváron nyomozást indított a Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság - illusztráció Forrás: Kárpátinfo.net/ Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányság

A bűnüldöző szervek állítólag nyomozásba kezdtek, viszont arról számoltak be, hogy a rendőrségre még nem érkezett hivatalos bejelentés a szülőktől az üggyel kapcsolatban.