Junckert felhívta a felesége, miközben beszédet mondott, és felvette - videó

TUSK, Donald; SZÍSZI, Abdel-Fattáh esz-; JUNCKER, Jean-Claude
Sarm-es-Sejk, 2019. február 25. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök, és Ahmed Abdul-Geit, az Arab Liga főtitkára (b-j) sajtóértekezletet tart az Arab Liga és az Európai Unió első csúcstalálkozóján az egyiptomi Sarm-es-Sejkben 2019. február 25-én. MTI/EPA
Vágólapra másolva!
Hétfőn az Európai Unió (EU) és az Arab Államok Ligája egyiptomi csúcstalálkozóján beszédet mondott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is. Miközben beszélt, megszólalt a mobiltelefonja. Saját bevallása alapján a felesége hívta.
Vágólapra másolva!

Az egyiptomi Sarm es-Sejkben került megrendezésre első alkalommal az EU és az Arab Liga vezetőinek a kétnapos csúcstalálkozója, amin a fő témák a migráció, a biztonság és a gazdasági fejlődés voltak.

Az eseményen hétfőn beszédet mondott – többek között – az Európai Bizottság isiászban szenvedő elnöke, Jean-Claude Juncker is.

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök, és Ahmed Abdul-Geit, az Arab Liga főtitkára sajtóértekezletet tart az Arab Liga és az Európai Unió első csúcstalálkozóján az egyiptomi Sarm-es-Sejkben 2019. február 25-én Forrás: MTI/EPA/Háled El-Fiki

Miközben Juncker francia nyelven tartotta a beszédét,

megszólalt a mobiltelefonja, amit a jelek szerint elfelejtett lenémítani.

A Bizottság elnöke felvette a mobilt, majd azt mondta, hogy „halló”. Ezt követően még mondott valamit franciául, majd – vicceskedve – angolul kijelentette: a „szokásos gyanúsított”.

Ezután elárulta, hogy a felesége hívta.

A teremben gyakorlatilag mindenki elkezdett Junckeren nevetni. Később folytatta a beszédét.