Óriási botrány Brüsszelben: lebukott Soros egyik beépített embere

Soros György
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Soros Fund Management Chairman George Soros attends a meeting with finance and development ministers, international partners and the presidents of Liberia, Sierra Leone and Guinea about the ongoing efforts to recover from the Ebola outbreak in West Africa during the World Bank- International Monetary Fund Spring Meetings April 17, 2015 in Washington, DC. The World Bank announced Friday that it would provide an additional US$650 million over the next year to help Guinea, Liberia and Sierra Leone to recover from the social, economic and health impact of the Ebola crisis. Chip Somodevilla/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Óriási botrány körvonalazódik az Európai Parlamentben. Kiderült, hogy az EP egyik szélsőbaloldali német képviselőjének az asszisztense, Marie Naass a Mission Lifeline nevű, migránsokat csempésző, Soros György által finanszírozott álcivil szervezetnek is a munkatársa. Ismét lebukott tehát a bevándorláspárti spekuláns egy újabb brüsszeli katonája.
Vágólapra másolva!

Az Origo részletesen beszámolt a Soroshoz köthető Mission Lifeline botrányos, álházasságokra felszólító üzenetéről, és arról is, hogy szinte pártállástól függetlenül a teljes német politikai elit felháborodott ezen az ügyön.

Migránsok a Mission Lifeline hajójának a fedélzetén Forrás: MTI/EPA/Mission Lifeline/Felix Weiss

A Lifeline hajójának kapitányát tavaly Máltán migránscsempészet gyanújával le is tartóztattak,

ekkor arról írtunk, hogy több kapcsolódási pont van Soros György és azon álcivil szervezetek között, amelyek illegálisan hozzák be a migránsokat a Földközi-tengeren keresztül Európába.

Az érintett szervezetek anyagi forrásai nagyrészt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól érkeznek,

de van olyan adományozó, aki korábban a csúfosan megbukott Hillary Clinton kampányát támogatta.

De nemcsak itt van kapcsolódási pont, hanem Soros György és a brüsszeli politikai elit között is.

Jellemző, hogy ezek a Soros-aktivisták nemcsak álcivil szervezeteknél dolgoznak, hanem

Soros könnyedén „ejtőernyőzi" őket stratégiailag fontos állásokba,

és az sem baj, ha közben fizetik is őket, mert így a bevándorláspárti milliárdosnak több jut más, spekulatív tevékenységekkel összefüggő, titokzatos ügyeinek finanszírozására.

Tényfeltáró újságírók a kutatásaik alapján megállapították, hogy a Soroshoz köthető Mission Lifeline egyik képviselője, a magát egyébként nyíltan feministának valló

Marie Naass, az Európai Parlament Egységes Európai Baloldal nevű frakcióját vezető Stefan Bernhard Ecknek akkreditált asszisztense.

Az akkreditált parlamenti asszisztensek, túlmenően azon, hogy

legalább 4000 eurós fizetést vesznek fel havonta (majdnem másfél millió forint),

lényegében a parlamenti képviselők helyettesei, eljárhatnak nevükben, hivatalos megbeszéléseken vehetnek részt, röviden: mindenre rálátásuk lehet a képviselő munkájával kapcsolatban, akár bizalmas, egyes államokat érintő információkat is beszerezhetnek.

Akár összeférhetetlen is lehetne a két tevékenység, de mivel a bevándorláspárti spekulánsról van szó, ebből az EP nem csinál semmilyen ügyet, helyette inkább teljes érdektelenségbe fulladó Soros-szeánszokat rendeznek.

Soros György Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chip Somodevilla

Politológiai elemzés vagy egy parlamenti vizsgálóbizottság jelentésének tárgyát is képezhetné az a kuriózum, hogy Stefan Bernhard Eck, a Soros-aktivista Marie Naass főnöke, egykori marketing szakember, elkötelezett állatvédő, egy

Önmagában döbbenetes, hogy 2019-ben még lehetnek kommunista pártok az Európai Parlamentben, ahol - elméletileg - a demokrácia, a jogegyenlőség, a szólásszabadság, mint jogelvek, folyamatosan napirenden vannak.

Nemrégiben épp Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke nyilatkozta az Origónak, hogy

az összes magyarországi ellenzéki párt Soros György kezében van.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez igaz az Európai Parlament baloldali pártjaira is.

Soros emberei ott ülnek az EP-ben,

ahogy azt már korábban megírtuk.

A májusi parlamenti választásoknak az is a tétje, hogy ezek a Soros-aktivisták (és velük együtt a kommunista baloldal képviselői) eltűnjenek az európai politika életből, és helyükre bevándorlásellenes, szuverenista, a nemzeti érdekeket képviselő politikusok kerüljenek.