Szilveszterezőket vertek migránsok Németországban, kilenc ember kórházban, a bűnözőket elfogták

illegális bevándorló menekült migráns Németország
Friedland, 2016. április 4. Szíriai menekültek érkeznek a friedlandi fogadóállomásra a közép-németországi Göttingen közelében 2016. április 4-én. Ettől a naptól fogva az Európai Unió és Törökország között március 18-án megkötött megállapodás értelmében a görög hatóságok által elutasított menedékkérőket és a menedékjogi kérelem benyújtásától elzárkózó illegális határátlépőket visszaküldik Törökországba, az EU-tagországok pedig cserében átvesznek Törökországtól ugyanannyi szíriai menekültet, amennyit a görög szigetekről visszaszállítanak Törökországba. (MTI/EPA/Swen Pförtner)
Vágólapra másolva!
Folytatódik a bevándorlók „beilleszkedése” Németországban. Négy migráns teljesen indokolatlanul támadt egy tucat emberre a bajorországi Amberg városában, kilenc embert kezelnek kórházban.
Vágólapra másolva!

Négy migránst tartóztattak le Németországban, Ambergben, miután több emberre is rátámadtak indok nélkül. Az agresszív migránsok 17-19 évesek, ketten Afganisztánból, egy Szíriából, egy pedig Iránból származik – olvasható a 888.hu-n.

Kilenc embert kezelnek kórházban a megtámadott 12-ből. A migránsokat elfogták, és hogy ne maradjanak együtt, különböző börtönökbe szállították őket.

Egy 17 éves lányt is zaklattak, amikor a vele sétáló, szintén 17 éves fiú megpróbálta őt megvédeni, őt is megtámadtak.

Szíriai menekültek érkeznek a friedlandi fogadóállomásra a közép-németországi Göttingen közelében még 2016 áprilisában Forrás: MTI/EPA/DPA/Swen Pförtner

A támadóknak sikerült elmenekülniük, de a rendőrség végül elfogta őket. Az AFD politikusa, Jörg Meuthen szerint ilyen az, amikor egyesek