Megvan, miért az Archie nevet választotta Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg, Meghan Markle
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R), and his wife Meghan, Duchess of Sussex, pose for a photo with their newborn baby son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, in St George's Hall at Windsor Castle in Windsor, west of London on May 8, 2019. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy közeli barát szerint egy képregényhős és egy macska után kapta a nevét Harry herceg és Meghan Markle újszülött kisfia, Archie – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A brit trón hetedik várományosa, Archie Harrison Mountbatten-Windsor hétfőn született meg, a királyi családban szokatlan nevét szerdán hozták nyilvánosságra.

A család egy korábbi barátja szerint Meghan Markle édesanyjának volt egy Archie nevű macskája, akit a hercegné nagyon szeretett.

Nevét az Archie képregények főhőse utána kapta,

amiket apjával, Thomasszal gyűjtöttek közösen, ezért barátja azt is sejteni véli, hogy apja előtt is akart tisztelegni a névvel.

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné kisfiukkal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral Forrás: AFP/Dominic Lipinski

„Miatta kezdte el gyűjteni a képregényeket, sokszor együtt vásároltak be belőlük. Legalább százat biztosan összegyűjtöttek. Talán így akar nyitni az apja felé, a viharos kapcsolatuk ellenére is” – nyilatkozta a barát a The Sunnak.

Az Archie 2019-ben a 11. legnépszerűbb név az újszülöttek körében, de a kutyanevek között is gyakori.