Tömegmészárlás egy amerikai bárban: 4 halott, 5 sérült

Kansas, Tequila KC bár, lövöldözés
KANSAS CITY, KANSAS - OCTOBER 06: A local news videographer looks at what to appear as a bullet hole in the door entering Tequila KC bar were 9 people were shot and four killed on October 06, 2019 in Kansas City, Kansas. According to Kansas City, Kansas Police, two men entered the bar early Sunday morning and opened fire, it's not clear yet what the motive was. Ed Zurga/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két ismeretlen lövöldözni kezdett egy bárban szombatról vasárnapra virradóra Kansas Cityben, hajnali fél kettő körül. 9 embert találtak el, négyen meghaltak, írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Öt ember megsérült, a támadót még keresik. A legfrissebb információk szerint a rendőrök két támadó után nyomoznak, korábban egy lövöldözőt kerestek.

A helyi rendőrség szóvivője szerint a két férfi több emberrel is veszekedett a Tequila KC bárban, majd elmentek és fegyverekkel jöttek vissza.

Négy áldozat a helyszínen halt meg, az öt sérültet kórházba szállították, állapotuk stabil.

Riporter a Tequila KC bár előtt október 6-án Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ed Zurga

Mind a négy halálos áldozat spanyolajkú volt, és a merénylet is egy főkent spanyolajkúak lakta negyedben történt. Ennek ellenére a nyomozók nem hiszik, hogy rasszista indíttatásból öltek a lövöldözők.