Órákig egyedül hagyta unokaöccsét a forró autóban egy nagybácsi

Vágólapra másolva!
A 42 éves nagybácsi 23 hónapos unokaöccsét hagyta magára a forró autóban, egy gyorsétterem parkolójában, ő pedig elment kokaint venni. A gyerek az étterem munkatársainak és a helyszínre érkező rendőröknek köszönhetően életben maradt.
Vágólapra másolva!

Shawn Barber szerda délután Nashvillle városközpontjában közlekedett, magával vitte 23 hónapos unokaöccsét is. Egy étterem parkolójában, kiszállt a kocsiból, majd a gyereket a hátsó ülésen hagyva elment.

Később az étterem munkatársai észrevették, hogy a kocsiban egy kisgyerek ücsörög egyedül. Azonnal hívták a rendőröket, akik döbbenten látták, hogy a kocsi nem volt lezárva, sőt, még a kulcsot is benne találták.

Amikor a férfi visszatért a parkolóba, a rendőrökbe botlott, akik kérdőre vonták, hogy a gyerek végig egyedül volt-e a kocsiban, amíg ő az ügyeit intézte, és hogy miért nem vitte magával.

A férfi bevallotta, hogy a kisfiút egyedül hagyta, ő pedig kokaint vásárolt ismerősétől egy közeli helyen. Ezután a rendőrök felkeresték a kisfiú anyját is. A nő azt mondta nekik, hogy el kellett hoznia két idősebb gyerekét az iskolából, és megkérte Barbert, hogy vigyázzon addig a fiúra.

Ahogy az asszony kitette a lábát, a férfi kocsiba ültette a gyereket, és elment vele a városba. Az eset után

a gyereket kórházba vitték megfigyelésre, ahol megállapították, hogy egészséges, és semmilyen sérülést nem szenvedett.

Ez óriási dolog, ugyanis Nashville-ben aznap elviselhetetlen kánikula volt, a csukott

autó belseje pedig majdnem 90 fokig melegedett.

A helyi hírek szerint idén 47 gyerek halt meg az Egyesült államokban amiatt, hogy hosszabb időre a forró kocsiban hagyták őket. A tavalyi év volt a rekord az elmúlt 20 év alatt: akkor 53 gyerek kapott hőgutát a nyári melegben, felforrósodott autóban - írja a Foxnews.com.