Hetekig a törmelékek alá szorult, végül megmentették a kölyökkutyát - videó

Miracle, Bahama-szigetek, állatmentés
Vágólapra másolva!
A Dorian hurrikán okozta pusztítások után hetekkel találtak meg egy lesoványodott kölyökkutyát a Big Dog Ranch Rescue munkatársai, akik eddig már 138 kutyát mentettek ki a törmelékek alól a Bahama-szigeteken. 
Vágólapra másolva!

A kutyát infravörös technológiát használva egy drón segítségével találták meg egy légkondicionáló berendezés alá szorulva, Marsh Harbour településen.

Úgy vélik, hogy több mint három hete lehetett ott.

A mentőcsapat alapítója és elnöke, Lauree Simmons hihetetlennek írta le a történteket, hogy ilyen hosszú idő után is élve találták meg az állatot.

A "Miracle", vagyis csoda becenevet kapó eb mellett volt egy másik csapdába esett kutya is, amelyet viszont nem sikerült élve kimenteni.

A Big Dog Ranch Rescue egy állatmentő szolgálat, amely eddig már 138 kutyát mentett ki a hurrikán pusztítása utáni törmelékek alól, visszaadva őket gazdájuknak. A mentőcsapat hőérzékelő eszközökkel is dolgozik, hogy rátaláljon a még élő állatokra.

Az állatorvos folyadékot és kisebb mennyiségű ételt is adott a kutyának, mielőtt visszatért volna az Egyesült Államokba.

Lauree Simmons elmondta azt is, hogy a krízis nem múlt el a Bahamákon, a csodával határos módon túlélő kutyával kapcsolatban pedig reméli, hogy megtalálják a gazdáját, ha nem, akkor találnak neki egy nagyszerű otthont - olvasható a Fox News oldalán.