Levélben írta meg a családirtó, hogyan végzett feleségével és gyerekeivel

Christopher Watts Arraignment Hearing in Murder Of Wife And Children
GREELEY, CO - AUGUST 21: Christopher Watts is in court for his arraignment hearing at the Weld County Courthouse on August 21, 2018 in Greeley, Colorado. Watts faces nine charges, including several counts of first-degree murder of his wife and his two young daughters. (Photo by RJ Sangosti - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Előre eltervezte, hogy kiirtja családját, hogy a szeretőjével lehessen. Először a 15 hetes terhes feleségével végzett, majd egy párnával megfojtotta a 3 és 4 éves kislányaikat is. Állítása szerint maga sem érti, hogy, de a gyerekek később magukhoz tértek, ezért úgy döntött, hogy "újra megöli őket". 
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is írt, az Egyesült Államokbeli coloradói Frederickben élő Christopher Lee Watts 2018. augusztus 13-án bejelentette a rendőrségen 15 hetes terhes felesége, illetve 3 és 4 éves kislányai eltűnését. Két napig tartotta magát ehhez a történethez, aztán amikor a rendőrök a sarokba szorították, bevallott mindent.

Később viszont már azt állította, hogy válni akart a feleségétől, aki ezért megfojtotta a gyerekeket, ő pedig az asszonyt.

Mindenki, aki ismerte a családot, boldognak látta őket. Igaz, sok tartozásuk volt, de nem volt megoldhatatlan a helyzetük.

Forrás: DP/Copyright - 2018 The Denver Post, MediaNews Group./Rj Sangosti

A most 34 éves férfi a végzetes reggelen megfojtotta a 34 éves felségét, és a két kislányt. A holttesteket autóval a munkahelyére, egy nagy olajcég egyik telephelyére vitte, ahol felesége holttestét elásta, míg a két kislányét egy teli olajtartályba tette.

A férfi egyébként korábban párkapcsolati tanácsokat adott egy videóban.

Elhangzik az is, hogy gyakran a gyerekek jelentik az összetartó erőt a házasságokban.

A férfi tavasz óta levelezik és telefonálgat egy íróval, aki könyvet írt „Levél Cristophertől" címmel - írta meg a Bors a Daily Mail cikke alapján.

Watts friss vallomásaiból kiderült, hogy egy párnával fojtotta meg mindkét gyereket, majd visszafeküdt aludni a terhes felesége mellé. Amikor felkeltek, a pár összeveszett, és a férfi megfojtotta az asszonyt is.

- írta levelében a férfi, aki a nő holttestével és a két kislánnyal együtt elautózott az olajtelepre.

Azt mondja, azért dobta a gyerekek testét az olajtartályba, hogy másodjára már ne térjenek magukhoz.

A rendőröknek később bevallotta, hogy azért irtotta ki a családját, hogy a kolléganőjével, aki a szeretőjévé vált, együtt lehessenek. A nő egyébként semmit sem tudott arról, hogy a férfinak családja van.

"Augusztus 12-én, amikor lefektettem a lányokat, és kijöttem a szobájukból, azt mondtam magamban: ez volt az utolsó alkalom, hogy betakargattam őket. Már előző nap tudtam, mi fog történni, és nem tettem ellene semmit" - vallja be a levelek egyikében a gyilkos.

Watts 2018. november 6-án beismerő vallomást tett, de a feleségének családja azt kérte az ügyésztől, hogy ne kapjon halálbüntetést, mert nem szerettek volna több halált. Végül ötszörös életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül. Ezenfelül további 84 évre ítélték a még meg nem született gyerek halála és a holttestek elrejtése miatt.