Majdnem agyonverte a gyerekét, mert nem bírta, hogy sír

Vágólapra másolva!
Kékre-zöldre verte, majd egyedül hagyta a lakásban újszülött kisfiát egy 19 éves ukrán nő, aztán randira ment. A gyereket azonnal az intenzív osztályra vitték, az állapota azóta is kritikus.
Vágólapra másolva!

A kis Mikitához a szomszédjai hívtak mentőt, miután észrevették, hogy a 19 éves nő október 15-én a kisfiú nélkül indult el otthonról. Amikor másnap sem tért haza, aggódni kezdtek, és bementek a lakásba.

A kisbabát borzalmas állapotban találták: orra betört, arca vérben úszott, szeme alatt pedig egy hatalmas, fekete monokli éktelenkedett.

Ezenkívül piszkosnak és elhanyagoltnak látszott. Amikor levetkőztették, hogy tisztába tegyék, elborzadva látták, hogy egész testét kék-zöld foltok fedik. Azonnal riasztották a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre érkeztek. A gyerek annyira rossz állapotban volt, hogy lélegezni is csak nehezen tudott. A mentősök

egyenesen az intenzív osztályra vitték, ahol az orvosok még ma is küzdenek az életéért.

– mondta megbotránkozva Mykhailo Kulik, a kisfiút ápoló kórház igazgatója.

A 19 éves anya csak másnap reggel ért vissza lakásába, ahol a rendőrök már várták, és azonnal letartóztatták.

A nő azzal védekezett, nagyon idegesítette, hogy a fia mindig sír, és nem tudja megvigasztalni, de tagadta, hogy egyszer is bántotta volna. Azt állította, biztosan a huzat okozta a gyerek súlyos sérüléseit.

Arra a kérdésre, hogy miért hagyta egyedül a fiát, azt felelte, hogy randija volt, és a babát nem tudta kire bízni.

Mindezt viszont sem a rendőrök, sem a gyámügy nem fogadták el mentségként, gyermekbántalmazás és elhanyagolás vádjával nyomozni kezdtek ellene. A kis Mikita pedig, ha életben marad, intézetbe kerül - írta meg a Bors a Dailymail cikkére hivatkozva.