Hónapokig terrorizálták, majd halálra verték osztálytársukat a 13 éves fiúk

Vágólapra másolva!
Napi szinten zaklatta és kínozta egyik osztálytársát két középiskolás diák, majd egy napon be is váltották fenyegetéseiket: amikor egyedül találták a teremben, rátámadtak, és addig verték, amíg össze nem esett. Néhány nap múlva a kórházban belehalt sérüléseibe. A két bántalmazót megvádolták gyilkossággal, és szeptember 16-án le is tartóztatták őket.
Vágólapra másolva!

Gyilkossággal vádolnak két diákot, mert

nekiestek egy osztálytársuknak, és addig verték, amíg össze nem esett. A fiú néhány nap múlva belehalt súlyos sérüléseibe.

A nyomozás során kiderült, hogy a két fiú már hónapokkal a verés előtt rendszeresen zaklatták és terrorizálták osztálytársukat, aki erről senkinek nem mert szólni. A két fiút szeptember 16-án letartóztatták.

Az esetről videó is készült, amely felkerült a közösségi oldalakra is. Világosan látható rajta, ahogy a két fiú üti-veri harmadik társukat, majd amikor az földre esett, beverte a fejét egy oszlopba.

A fiút kritikus állapotban azonnal kórházba vitték, ahol egy hétig kezelték, mielőtt leállt a szíve, és már hiába próbálták újraéleszteni.

A kisfiú szerveit a szülők rászoruló gyerekek számára ajánlották fel.

A két fiút letartóztatták, a fiatalkorúak börtönébe kerültek - írja a Foxnews.com.