„Erőszakoló" kakasoktól védik a tyúkokat a vegán aktivisták

Vágólapra másolva!
Egy katalán vegán csoport harcosan védi a tyúkokat a szerintük „erőszakoskodó" kakasoktól, elkülönítve egymástól őket. Egy spanyol újságíró szerint az, amit az Almas Veganas (Vegán lelkek) csinál, teljesen értelmetlen, és csak a környezetvédők ügyét nehezíti. Vannak, akik szerint pusztán vicc az egész akció. Egy másik videóban a vegán csoport vezetője gyilkosságnak nevezi a horgászatot - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Egy szélsőséges spanyolországi vegán aktivistacsoport, az Almas Veganas (Vegán Lelkek) egymás után rakja ki a videóit, olyan témakörökben, mint például az „állati rabszolgaság".

A katalán Gironaban aktív „állatvédők" véleménye alapján,

Egy másik videóban is azt magyarázzák, hogy a csirkéknek nem kérték ki a beleegyezését a szaporodásba. Fanny és egy másik csoporttag a videóban arról beszél, hogy

különválasztották a kakasokat és a tojókat a saját állatmenhelyükön, mert nem akarjuk, hogy a tyúkokat megerőszakolják.

A New York Post is felfigyelt a jelenségre.

Egy Facebookon közzétett videót is idéznek, amelyen a katalán vegán akciócsoport vezetője épp a horgászok ellen hangolja a közvéleményt, mondván,

Augusztus végén a londoni állatkert is beszállt az ideológiai állatvédelmi hullámba.

Ők az LMBTQ-közösségeket népszerűsítő érzékenyítő kampányhoz csatlakoztak, méghozzá egy meleg pingvinpár segítségével. Az intézmény vezetője szerint pingvinjeik között is akad egy homoszexuális pár, Ronnie és Reggie, akik egy elhagyott fiókát is elkezdtek nevelni a közelmúltban.

A pingvinek élőhelyén ráadásul egy transzparenst is kihelyeztek, amin az áll, hogy

„néhány pingvin meleg, tegyétek túl magatokat rajta!".