Két muszlim migráns egy nyilvános parkolóban mészárolt le kábítás nélkül egy birkát

Vágólapra másolva!
Két tunéziai migráns egy bentivoglioi parkolóban mészárolt le kábítás nélkül egy birkát, a kegyetlenkedésnek a rendőrség vetett végett.
Vágólapra másolva!

A döbbenetes eset a Bolognától északra fekvő Bentivoglio település egyik parkolójában történt, a két bevándorló a muszlim áldozati ünnepre, az Íd al-Adhára készülve vágta le az állatot - számolt be az Il Giornale.

A helyi sajtó beszámolói szerint

azért választották a mészárlás helyszínéül egy ottani üzlet parkolóját, mert azt hitték, hogy nem veszi őket észre senki,

ugyanis a bolt épp zárva volt. Járókelők azonban kiszúrták a véres állatkínzást és azonnal szóltak is a rendőröknek, akik figyelmeztették is a két migránst, hogy a birka elkábítása nélkül tilos így levágni az állatot, ezért előállították őket.

A muszlim ünnephez kapcsolódóan egyébként történtek még hasonló esetek Olaszországban is. Bolognában például két marokkói migráns rejtegetett bárányokat a kocsijukban. Természetesen egyik bevándorlónak sem voltak papírjai, a rendőröktől pedig egy idézést kaptak állatkínzásért.

Firenzében öt férfit vádoltak meg azzal, hogy egy farmon illegálisan vágnak kecskéket és birkákat.

A rendőrség el is kobozta az ott talált állatokat, hogy megóvják őket a kábítás nélküli levágástól.

Természetesen a felháborító gyakorlattal kapcsolatban Matteo Salvini belügyminiszter is felszólalt, aki bezárná azokat a kiskapukat, amiket kihasználva a muszlimok így ölik le az állatokat.