Alig kapnak büntetést a bűnöző migránsok Nyugat-Európában

migráció, migráns, erőszak, Köln migration assault Horizontal Picture taken on December 31, 2015 shows people gathering in front of the main railway station in Cologne, western Germany.
Police in Cologne told AFP they have received more than 100 complaint
Picture taken on December 31, 2015 shows people gathering in front of the main railway station in Cologne, western Germany. Police in Cologne told AFP they have received more than 100 complaints by women reporting assaults ranging from groping to at least one reported rape, allegedly committed in a large crowd of revellers during year-end festivities outside the city's main train station and its famed Gothic cathedral. / AFP PHOTO / dpa / Markus BOEHM / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Bűnösnek találtak egy Franciaországban élő 18 éves afgán migránst két nő és egy kislány szexuális zaklatása miatt, de a zaklatót mégsem fenyegeti kiutasítás. Börtönben is csak egy évet kell töltenie – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A nyugat-európai országok túlnyomó többségében a hatóságok rendkívül enyhe büntetést szabnak ki a bűnöző migránsokra, aminek az a következménye, hogy felbátorodnak és felhatalmazva érzik magukat újabb bűncselekmények elkövetésére. Ráadásul a mainstream média a legtöbb esetben elhallgatja az általuk elkövetett bűncselekményeket, aminek szintén bátorító hatása van jövőbeni bűntettek végrehajtására.
Vágólapra másolva!

Június 16-19. között a Chateau de Fontainebleau parkban az afgán migráns odarohant áldozataihoz és szexuális szolgáltatásokat kért tőlük tört angol, illetve francia nyelven, miközben fogdosta őket.

A 14 éves áldozatot leteperte, és a szájával végigsimította a kislány testét.

Egy bántalmazott lány. A kép illusztráció Forrás: V4NA

Mindegyik áldozat elmenekült a parkból, és a rendőrségnek sikerült elfognia a támadót, aki, persze, mindent tagadott. Két áldozat azonban azonosította őt. Az ügyész 2 év börtönbüntetést kért rá, valamint, hogy 5 évre tiltsák ki Franciaországból.

- írta a Breitbart.

Feltűnően enyhe ítéleteket szabnak ki a migránsokra Nyugat-Európában

Nyugat-Európa legtöbb államában

a hatóságok rendkívül enyhe büntetést szabnak ki a bűnöző migránsokra, aminek az a következménye, hogy felhatalmazva érzik magukat újabb bűncselekmények elkövetésére.

Ráadásul a mainstream média is általában elhallgatja az általuk elkövetett bűncselekményeket, aminek szintén bátorító hatása van jövőbeli bűntettek végrehajtására.

Ahogy az Origo beszámolt róla, a francia bíróság július 18-án - első fokon – olyan ítéletet hozott, hogy nem vonható felelősségre egy mali migráns, Kobili Traoré, aki még 2017-ben, Párizsban meggyilkolt egy nyugdíjas zsidó nőt, mert

a tettes az emberölés időpontja előtt füvezett.

A gyilkos migránst a hatóságok korábban úgy próbálták felmenteni, hogy azt állították: a gyilkosság időpontjában nem volt beszámítható.

Kobili Traoré Forrás: Facebook

Franciaország kormánya az iszlamista terroristákat is meg akarja „menteni".

Párizs ellenzi ugyanis a francia állampolgársággal (is) rendelkező muszlim migráns hátterű személyeknek a halálra ítélését,

akiket az Iszlám Állam terrorszervezethez való csatlakozásuk miatt ítéltek el Irakban. Eddig négy, más források szerint már hat francia állampolgárságú terroristát ítéltek halálra a közel-keleti államban.

2018 szeptemberében

2019 májusában pedig

szexuálisan zaklatta Zürich mellett egy iraki migráns taxisofőr 22 éves női utasát.

A 62 éves férfi a lány kérésére sem volt hajlandó megállni, helyette inkább azt kérte, a nő fizesse ki őt szexszel. A migránst a zürichi bíróság végül mindössze 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, letöltendő börtön illetve kitoloncolás helyett.

Németországban is kesztyűs kézzel bánnak a hatóságok a bűnöző migránsokkal.

Nem kell ugyanis elhagynia az országot, de még csak börtönbe se kell vonulnia annak a 27 éves illegális bevándorlónak, aki tavaly augusztusban brutális kegyetlenséggel ölt meg egy német háziorvost,

és sebesítette meg életveszélyesen az asszisztensét. Az ügy pikantériája az, hogy nem a migráns ügyvédje, hanem az ügyész volt megértő a vádlottal szemben.

Az ügyész szerint

Ezért élethosszig tartó, költséges pszichiátriai kezelésre szorul a német adófizetők pénzéből.

A 2015 szilveszterén, a Köln városában történt, észak-afrikai migránsok által elkövetett tömeges szexuális támadások ügyében szintén gyalázatosan jártak el a német hatóságok.

Három és fél év alatt mindössze három migránst ítéltek el szexuális bűncselekmény miatt a több százból.

Ráadásul ketten csupán felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Észak-afrikai migránsok Kölnben, 2015. december 31. Forrás: AFP/Markus Boehm

Bűnözés és terrorizmus ügyében Nagy-Britanniában sem sokkal jobb a helyzet.

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) márciusi döntése értelmében London megsértette az Emberi Jogok Európai Egyezményének 8. cikkelyét – ami a magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogot deklarálja –, mivel

az egyik brit reptéren megállították egy szélsőséges migráns hátterű iszlamista feleségét, Sylvie Beghalt, és feltettek neki néhány kérdést.

A nő éppen Franciaországból utazott Nagy-Britanniába, miután meglátogatta a terrorizmusért elítélt, éppen börtönbüntetését töltő férjét, az al-Kaida egyik vezetőjét, Djamel Beghalt.