A TV távirányítójával ölte meg saját apját egy nő Angliában

Nicola Townsend
Vágólapra másolva!
Bűnösnek találták azt az 50 éves nőt az angliai Somerset megyében, aki a saját, 78 éves apját brutálisan bántalmazta. Megdobta a televízió távirányítójával és a földre lökte. Az idős férfi olyan sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. 
Vágólapra másolva!

A tragikus eset Bath városában történt még 2017 december végén. A nő nem csak megdobta az apját, hanem a földre is lökte, akinek el is tört néhány bordája - írja a Mirror.

A megsérült férfi hívta ki a mentőket, miközben lánya elmenekült a helyszínről. Amikor a mentők megérkeztek, az apa egy karosszékben ült és egy törülközőt tartott a megsérült fejéhez.

Bevitték a kórházba, de két nappal később meghalt tüdőgyulladás következtében.

A nőt azután fogták el, hogy sógorának beismerte, hogy rátámadt az apjára. Állítólag frusztrált és mérges volt rá azért, ahogy az apja beszélte vele. A nappaliban támadt apjára, majd a konyhába lökte, miközben tisztában volt apja törékenységével.

Az apa, aki csontritkulásban szenvedett, kezdetben azt mondta, hogy beütötte a fejét és elesett.

A bristoli Koronabíróság bűnösnek találta a nőt apja meggyilkolásában. Nicola Townsendet bűnösnek találták sógora megfélemlítésében is, ugyanis a nő elfogása előtt Douglas Campbell volt az, aki értesítette a rendőrséget.