15 nap üldözés után holtan találták meg a fiatal sorozatgyilkos párost

Bryer Schmmegelsky, Kam McLeod, gyilkos
Vágólapra másolva!
Két héten keresztül üldözött a kanadai rendőrség két fiatal férfit, akiket 3 ember megölésével gyanúsítanak. Szerdán azonban holtan találták őket a Nelson-folyó közelében.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Bryer Schmmegelsky és a 19 éves Kam McLeod holttestét augusztus 7-én találták meg 1 mérföldre a Nelson-folyótól a sűrű bokrok közt, a Manitoba tartományban lévő Gillam település közelében.

A rendőrök három ember meggyilkolásával gyanúsította a két férfit,

15 napig üldözték őket.

Az üldözés Brit Kolumbiában kezdődött, és 5 kanadai tartományon át tartott.

A gyilkosok utoljára szardíniát, sertésbordát, és narancsot ettek, majd felgyújtották az autót, amivel 3000 mérfölden át menekültek.

Az utolsó rejtekhelyük egy sűrű erdős terület volt, amit egy helyi idegenvezető, Clint Sawchuk fedezett fel múlt pénteken, miután észrevett egy kék hálózsákot a folyónál, és hívta a rendőröket.

A rendőrök másnap találtak egy megrongálódott alumínium csónakot a parton. A csónak, a hálózsák, a felgyújtott autó, és az ételmaradékok vezették a rendőröket a holttestekhez.

A rendőrök acél koporsóban tették, és Winnipegbe vitték a holttesteket boncolásra.

A helyi média feltételezése szerint több oka is lehet a haláluknak: eltévedhettek az ismeretlen terepen, ahol számos veszély fenyegette őket, mint például a szennyezett víz, vagy a veszélyes ragadozók, például a medvék, de anafilaxiás sokkot is kaphattak - írja a Daily Mail.

A rendőrség azonban nem hajlandó spekulációkba bocsátkozni a boncolási eredmények előtt.

Három embert öltek meg

A két fiatal férfit gyanúsítják a 24 éves észak-karolinai Chynna Deese, és 23 éves ausztrál barátja, Lucas Flowler, valamint a Vancouverben élő botanikus, és kétgyerekes apa, Leonard Dyck megölésével.

A fiatal szerelmespár, Deese és Flowler egy kanadai körúton voltak. Holttestüket július 15-én találták egy a 97-es autópálya mellett, kék kisteherautójuk közelében. A haláluk előtti egyik utolsó ölelésükről egy benzinkút biztonsági kamerája készített felvételt:

Négy nappal később, július 19-én találták meg Dyck holttestét egy másik autópályán, 300 mérföldre a Dease-tótól. A Toyota, amit vezetett, eltűnt.

Egy mérföldre a tetthelytől egy felgyújtott kocsit találtak a rendőrök, amiről kiderült, hogy a McLeod-é volt, aki gyerekkori barátjával, Schmmegelsky-vel együtt eltűnt.

A rendőrök még aznap közölték, hogy a két fiú eltűnt, és félő, hogy a három áldozat gyilkosai elrabolták vagy megölték őket.

Azonban nem sokkal később a rendőrök megtalálták az áldozat Toyotáját Gillam közelében, szintén felgyújtva,

így a rendőrség július 24-én bejelentette, hogy a két fiút gyanúsítják a gyilkosságokkal.

Az utolsó, biztonsági kamera által készített felvétel a gyilkososkról:

A rendőrök szerint a boncolás után fog csak kiderülni, hogyan halt meg a két fiatal férfi. Azt mondták, még mindig Schmmegelsky és McLeod a gyilkosság egyetlen gyanúsítottjai, de az ügyet nem zárják le addig, míg be nem bizonyították, valóban ők a tettesek.