Titkos akcióban szerezte vissza a 10 ezer dolláros eljegyzési gyűrűt - videó

Elveszett gyűrű, Kanada
Vágólapra másolva!
Az amerikai Drew Huskey és felesége, Qian "Emily" Yang Kanadába utaztak egy kis kikapcsolódásra még 2018 októberében, amikor a nő véletlenül elvesztette 10 ezer dolláros eljegyzési gyűrűjét a 60 centis hóban. A feleség teljesen kétségbe esett, de a férfi megfogadta, hogy akárhogyan is, de visszaszerzi a gyűrűt. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai házaspár Wildwood városában lakik Missouri államban, és még 2018 októberében utaztak Kanadába. A Banff és a Jasper nemzeti park között utaztak éppen a hegyekben, amikor egy hóvihar okozta baleset miatt órákat kellett várniuk.

A két órás út így 11 órás lett, és amikor végre megindultak az autók, a nő jelezte, hogy mosdóba szeretne menni.

A nő kiszállás közben elesett, majd amikor lerázta magáról a havat, lerepült ujjáról az eljegyzési gyűrűje.

Három órát keresték, de nem találták meg.

A férj megfogadta, hogy vissza fog jönni a gyűrűért, miután elolvadt a hó. Csakhogy akkor október volt, azon a kanadai területen pedig májusban kezd olvadni a hó.

null

null

Huskey végül 2019 május 31-én ment vissza, hogy megtalálja az elveszett ékszert.

Az internet segítségével talált egy fémkereső szakembert is, bár ő is két órányira volt a helyszíntől. Huskey egy fémkereső detektort is venni akart terve végrehajtásához - olvasható a Fox News oldalán.

Drew Huskey az egész akciót úgy vitte végig, hogy felesége nem tudott semmit, azt mondta neki, hogy Montana államba utazik kirándulni.

Végül a gyűrűt megtalálták, de óriási szerencse kellett hozzá. Két órás keresés után a fémkereső szakember detektora leállt, így elindult, hogy elemet cseréljen a gépben, ekkor lepillantott és meglátott valami fénylőt.

Lehajolt, felvette és azt kérdezte: ez az a gyűrű, amit keresünk?

A férfi hazament wildwoodi lakásukba, a gyűrűt beletette az eredeti dobozásba, majd felírta rá, hogy valójában Kanadában volt, hogy megkeresse azt a gyűrűt, amit a felesége elveszített hónapokal azelőtt.

A férj fel is vette a pillanatot, amikor a feleségének átnyújta a dobozt:

A nő csaknem egy órán át zokogott, majd felhívta Kínában élő édesanyját, hogy beszámoljon neki a történtekről.