Csatornafedélbe szorult egy mókus

Dortmund, 2019. június 21. A dortmundi tűzoltóság által közreadott képen egy csatornafedél nyílásába szorult mókus a németországi Dortmundban 2019. június 20-án. A helyszíni próbálkozások az állat kiszabadítására sikertelennek bizonyultak, így az egész fedelet mókusostól elvitték egy közeli állatkórházba, közben pedig rendőr vigyázott, hogy senki se essen bele a fedetlen csatornanyílásba. A szőrpamacsos fülű pácienst elaltatták, úgy szabadították ki a fogságából, ellátták a nyakán keletkezett felületi sérüléseket, majd szabadon engedték. MTI/AP/DPA
Vágólapra másolva!
Csatornafedél nyílásába szorult mókus a németországi Dortmundban. A csapdába esett mókust a tűzoltók, állatorvosok és rendőrök mentették meg - írja az Independent.
Vágólapra másolva!

Nagy összefogás volt egy csapdába esett mókus megmentésére Dortmundban. Az állat beszorult egy csatornafedél nyílásába, onnan próbálták kimenteni. A helyszíni próbálkozások az állat kiszabadítására azonban sikertelennek bizonyultak, így az egész fedelet mókusostól elvitték egy közeli állatkórházba, közben pedig rendőr vigyázott, hogy senki se essen bele a fedetlen csatornanyílásba.

A csapdába esett mókus Forrás: MTI/AP/DPA/-

A szőrpamacsos fülű pácienst elaltatták, úgy szabadították ki a fogságából, ellátták a nyakán keletkezett felületi sérüléseket, majd szabadon engedték.