Azzal fenyegetőzött egy utas a repülőn, hogy mindenkit megöl

Ryanair, sorban állás
Picture taken on September 23, 2013 shows airplanes operated by Irish low-cost airline Ryanair at the airport Hahn in Lautzenhausen. Germany's Ryanair pilots will join a wave of strikes against the no-frills carrier across Europe on August 10, 2018 escalating a row over pay and conditions at the height of the summer holiday season. / AFP PHOTO / dpa / Thomas Frey / Germany OUT
Vágólapra másolva!
A Ryanair egy Manchesterből Gran Canariára tartó járatán kezdett agresszíven viselkedni egy utas. Tűzoltó készülékkel próbált megütni egy stewardesst, és azzal fenyegetőzött, hogy az összes utast meg fogja ölni.
Vágólapra másolva!

A szemtanúk szerint a férfi kiabálni kezdett a személyzettel, majd csészéket vágott a földhöz. Ezután megpróbálta kinyitni a repülőgép ajtaját, azonban néhány utas ezt megakadályozta.

A férfi ekkor még agresszívabb lett.

Az egyik női utas azt mondta, a férfi levette a falról a tűzoltó készüléket, és megpróbált megütni egy stewardesst. A női utas és nővére közbeavatkozott. A férfi erre eltépte a nő felsőjét, eltörte a telefontját, a nővérét pedig megverte - írja a Fox News.

Illusztráció Forrás: AFP/Thomas Frey

Ekkor több utas is a segítségükre sietett, a földre teperték az agresszív férfit, és 45 percen keresztül ott tartották.

A férfi közben azzal fenyegetőzött, hogy fel fogja égetni a többi utas házát, és mindannyiukat megöli.
Landoláskor a rendőrök őrizetbe vették a férfit.