Húsz évig élt halott testvérei holttestével egy nő

Vágólapra másolva!
Húsz éven át rejtegette halott gyerekeit a szekrényben, kukában és az ágyneműtartóban, de végül a lánya fényt derített anyja sötét titkára. Az asszony emellett ivott, pszichés betegségekben szenvedett, és heti rendszerességgel váltogatta partnereit - többek között lánya 17 éves barátjától is teherbe esett.
Vágólapra másolva!

Bernadette Quirk azt állította, hogy egyedül, saját lakásában szülte meg gyerekeit, és mindegyikük holtan született. Ezt azzal magyarázta, hogy akkoriban nagyon rendszertelenül élt, alkoholista volt, és szinte minden nap más férfival feküdt le - írta meg a Mirror.

Amikor észrevette, hogy a babák nem élnek, szemeteszsákokba csomagolta őket,

majd a szekrényben és az ágyneműtartóban rejtette el.

Lánya, Joanne

15 éves korában egy nap arra ért haza az iskolából, hogy az anyja lefeküdt 17 éves barátjával,

aki teherbe is ejtette. Ezt a lány még akkor nem tudta, mert a gyereknek ugyanaz lett a sorsa, mint a testvéreinek: anyja holtan rejtegette a hálószobájában.

Joanne az eset után azonnal szakított a párjával, de az anyjának sem tudja megbocsátani, amit tett.

Testvérei holttestét csak évekkel később, már felnőttként fedezte fel a szobájában.

Az első 1998-ban került elő, amikor nővérével együtt rátaláltak az egyik zsákra, amibe belenéztek.

Ekkor kérték az anyjukat, hogy normálisan, emberhez méltóan temessék el a testvérüket, de az asszony erre nem volt hajlandó.

Ekkor még nem tudták, hogy nemcsak egy, hanem több halott testvérük is rejtőzik a szekrény mélyén. Csak évekkel később, bátyjukkal együtt fedezték fel őket,

ugyanis egy költözés alkalmával újabb fekete zsákokat találtak. Akkor az anyjuk már megtiltotta, hogy belenézzenek.

Ekkor telt be a pohár a testvéreknél, akik rendőrt hívtak. Az egész családot letartóztatták. A három testvért azért, mert tudtak Quirk tettéről, de évekig falaztak neki.

- mondta az ügyész.

A három testvér azt mondta, a tetemek mellett légfrissítő spray-ket helyezett el az asszony a szagok elfedésére.

Ezután házkutatást tartottak, amelynek során négy holttest került elő,

ebből egy ikerpáré. A vizsgálatok kiderítették, hogy az asszony mindhárom alkalommal más férfitől esett teherbe. Ekkor vált biztossá, hogy köztük volt Joanne 17 éves barátja is, aki nem is tudta, hogy időközben apa lett. A boncolás kimutatta, hogy mind a négy kislány súlyos rendellenességekkel született. A szülés után szinte azonnal meghaltak.

- mondta a Joanne, aki most háromgyerekes, elvált anya. Legkisebb fia, Alex süketen született, ő pedig azóta a hallássérültek intézményében kezdett dolgozni.

"A fiam teljesen megváltoztatta az életemet" - mondta.

A nő azóta írt egy könyvet, "Halott testvérek" címen, amelyben beszámol az egész megrázó történetről, majd szertartásos keretek között eltemette húgainak hamvait.

Anyját életfogytiglanra ítélték, de 64 éves korában meghalt.