Megette terhes kolléganője ebédjét, kirúgták

Vágólapra másolva!
Egy hajszálon múlt a munkahelyi előléptetése egy alkalmazottnak, aki szorgalmasan, precízen dolgozott. De az, amit terhes kolléganőjével művelt, túlment minden határon, így az áhított vezetői pozíció helyett kirúgás lett a jutalma.
Vágólapra másolva!

Szinte mindenki megtapasztalta már életében azt a kellemetlen érzést, hogy eltűnt az ebédje a közös munkahelyi hűtőből, mert valaki ellopta. Az viszont ritka, hogy ez mindennap előforduljon, pedig egy terhes nő a közelmúltban pont így járt – írja a Mirror.

A nő párja séfként dolgozik, finom ételeket visz be a munkahelyére, amit sokáig valaki rendszeresen ellopott a hűtőből. A nő felajánlotta, hogy némi pénzért cserébe másnak is szívesen készít ebédet a párja,

de hiába írta meg levélben, nem történt semmit.

Ártatlan kollégái helyeseltek, és elfogadták a javaslatot, a kajatolvaj viszont továbbra is hallgatott.

– írta ki a nő a közös hűtőre, de még ennek sem volt eredménye, továbbra is ellopta valaki az ennivalót.

Tehetetlenségében kamerát szereltetett a konyhába, amivel végre sikerült lefülelni, ki tett ilyet vele.

Egy középkorú kolléganője volt az elkövető, aki nem kedvelte őt.

A nő egyébként rendkívül szorgalmas és maximalista munkaerő volt. Éppen akkoriban került szóba, hogy vezetővé léptetik elő.

Előléptetés előtt a központban dolgozó vezetők meginterjúztatják a beosztottakat. Így történt a középkorú nő esetében is egy nagy kivetítő előtt. Ekkor, mint egy filmben, a

terhes kolléganője kivetítette a felvételt a hatalmas vászonra, ami igazolta, hogy a nő valójában egy tolvaj, aki egyelőre még csak ételt lop.

A középkorú nő megbénult az ijedtségtől, amikor leleplezték a főnökök előtt. A két központi vezető közül az egyik maga is éppen gyereket várt, a másiknak pedig volt egy pici babája.

A nőnek

nemcsak a vezetői posztról kellett lemondani, de a cégtől is azonnal kirúgták.

A terhes anyuka kissé bűnbánóan közölte, hogy neki nem ez volt a célja, mindössze azt szerette volna elérni, hogy ő maga eshesse meg a saját ebédjét.