David Beckhamre szeretett volna hasonlítani, de ma már inkább Victoria lenne

Jack Johnson, Victoria Beckham
Vágólapra másolva!
A 22 éves Jack Johnson eddig 20 ezer fontot, vagyis nagyjából 7 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc sztárja, David Beckham. Egy nap azonban úgy ébredt, inkább mégsem a focistára szeretne hasonlítani, Victoria Beckham stílusa ugyanis jobban tetszik neki. 
Vágólapra másolva!

A fiatal eastwoodi fiú túl van már többek között egy szemöldök-, száj- és arcfeltöltésen, megcsináltatta a fogait, és végigcsinált egy bőrszínező injekciós kúrát is - írja róla a Nottinghamshire Live.

Idővel azonban rájött, a focistafeleség stílusa sokkal közelebb áll hozzá, ezért eladósodás ide vagy oda, újabb 18 ezer fontot költene az átváltoztató műtétekre.

- mondta Victoriáról. "Négyéves voltam, amikor rájöttem, hogy különbözöm a többi gyerektől, mert lányokkal és a nekik való játékokkal játszottam. Amikor nyolcéves lettem, láttam egy részt a Jerry Springer-showból, amelyben egy transgender nőt mutattak be. Akkor eldöntöttem, hogy egyszer én is megoperáltatom magam."

Jack Johnson családja és barátai elfogadták a fiú terveit.

A nemátalakító műtétek közel két évig tartanak majd,

a költségeket pedig a nővére állja.

"A városban már mindenki tudja, hogy transgender vagyok, és hogy úgy akarok kinézni, mint Victoria Beckham. Néhányan ellenzik ezt, de már nem érdekel. Csak az számít, hogy boldog legyek."