Verekedés tört ki egy macskamancsos bögre miatt

Vágólapra másolva!
Egy limitált kiadású bögrét dobott piacra a Starbucks Kínában, ami iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a vásárlók egymásnak estek a kávézókban – írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Egy macskamancsra formázott, rózsaszín üvegbögrét kezdett el árulni a kínai Starbucks:

A limitált kiadású bögrét kedden hozták forgalomba Kínában, ami viszont nem várt érdeklődést váltott ki: már a nyitás előtt hatalmas sorokban álltak az emberek a kávézók előtt, sőt,

volt, aki már előző este az ajtó előtt sátrazott.

A kávézókban aztán egymásnak estek a potenciális vásárlók: voltak, akik több percen át verekedtek, amíg az alkalmazottak szét nem választották őket.

Az összecsapásokról több videót is posztoltak a közösségi oldalakra: egy nő például lábon rúgott egy férfit, mások a pultnál lökdösték egymást. Két nő pedig olyan erővel rohant be egy kávézóba, próbálva lehagyni a másikat, hogy akkora erővel értek a pulthoz, hogy

az összes kirakott bögrét sikerült lelökniük és összetörniük.

Azonban az egyes kávézókban általában 8 bögre volt készleten, a kisebbekben pedig csak 4-5 darabbal készültek, így percek alatt elkapkodták azokat.

Az eredetileg 199 jüanos (körülbelül 8000 forintos) bögréket már most árulják az eBayen:

van, aki az ár többszörösét, 1800 jüant, azaz körülbelül 75 ezer forintot kér egy darabért.

Ezek után a Starbucks újra a piacra fogja dobni a bögréket: február 28. és március 3. között napi 1000 darabot lehet tőlük megrendelni.

A kínai hatóságok közben bejelentették, hogy eljárást fognak indítani a verekedők ellen.